fbpx

Отвъд ограниченията~Танц-медитация по Пълнолуние

Отвъд ограниченията~Танц-медитация по Пълнолуние

Добре дошли сте всички заЕдно
да се движим в ритъма на сърцето и Живота♡
Отвъд ограниченията ~ по Пълнолуние
~ОТВЪД ОГРАНИЧЕНИЯТА е танцово-медитативна практика, която балансира емоциите и свързва практикуващите дълбоко с тялото чрез движението, дишането и техниките на свободния танц – без хореография, без заучени стъпки, без значение от възраст, пол или предишен танцов опит.
~ОТВЪД ОГРАНИЧЕНИЯТА е да танцуваш онова, което си днес, да танцуваш своя момент сега, да се изразиш чрез собствени танцови интерпретации и стъпки. Да се освободиш от остарелите и ненужни модели на поведение, които те сковават.
~В ОТВЪД ОГРАНИЧЕНИЯТА виждаме и приемаме многоликостта си, позволяваме различните си лица и състояния, хармонизираме вътрешния си свят, изследваме и преодоляваме личните си граници, разширяваме съзнанието си.
~ОТВЪД ОГРАНИЧЕНИЯТА е медитация-танц. Тя освобождава сакралното душевно пространство у човека за творческо изразяване и осъзнаване на личната му мисия. Балансира мъжкото и женското начало, изчиства енергийните затлачвания от стрес, неувереност, тревоги и повишава физическата гъвкавост и издържливост.
~ОТВЪД ОГРАНИЧЕНИЯТА е динамична медитация, която ни припомня, че в живота неподвижността е пагубна и ни помага да бъдем пълноценни в настоящия момент без скованост от бъдещето и без да се губим в миналото.
~ОТВЪД ОГРАНИЧЕНИЯТА ни помага да открием своето индивидуално темпо и самобитни стъпки, с които да направим житейското ни пътуване вълнуващо, изпълнено с любопитство и радост. Разгърни се и разреши на тялото и на духа си да се движат в едно! Защото единствените ограничения са онези, които сами си поставяме.
💫Започваме с кръг на споделяне и кратка настройка през полето
💃🕺👣 Мястото е център Мандала, Сезона на балкона
☘️Обмен 15.00 лв.
Необходимо е предварително записване в център Мандала,
~0894 488 809 ~info@theyogadistrict.net;
https://theyogadistrict.net/contacts/
Аз съм Лора и се радвам че те подкрепям по твоя Път на израстване и развитие 🙏❤️
БлагоДаря ти за Доверието и затова че сме заЕдно🙏❤️
FB HEALING BY LORA
Healingbylora.com