fbpx

Открий своето призвание. Икигай – причината да бъдеш.

Открий своето призвание. Икигай – причината да бъдеш.

Вълнуват ли ви следните въпроси:
Кое е моето призвание?
В какво съм добър?
Коя е моята мисия?
Каква е целта на живота ми?
Коя професия е най-подходящата за мен?
Каня ви на уъркшоп за себепознание, с който да предизвикаме отговори! Ще използваме Points of You® – иновативни инструменти за личностно и професионално развитие и древната японска концепция за живота Икигай.
Икигай (生 き 甲 斐) може да се опише по различни начини – причината, която те кара да се будиш сутрин, двигателя, който те движи напред, дейността, която ти носи удовлетворение. Но всички водят към едно – твоето призвание, причината да бъдеш!
Икигай е онова, което те изпълва с радост. Насърчава те да забравиш за времето, придава смисъл и пълнота на всеки твой ден. Но в същото време е от значение за другите, за света около теб.
Всеки човек има своя Икигай. Някои вече са го осъзнали, други все още го търсят.
Ако сте от търсачите – елате и вижте докъде може да ви отведе този процес на себепознание чрез провокативните и въздействащи карти с изображения и думи на Points of You®.
👉🏼 повече за Points of You®: https://tariqa.com/index.php/points-of-you/
Водещ: Мария Ди – основател на център за себеразвитие Tariqa, Пловдив, експерт по методологията Points of You®, коуч, спътник в процеса на лична трансформация, обучител по личностно и професионално развитие. Сертифициран специалист по поведенчески анализ и език на тялото.
Цена за участие в уъркшопа:
– единичен билет – 45 лв.
– билет 1+1 – 79 лв. Доведете приятел, за който смятате, че ще бъде полезно и получете тази отстъпка 👩🏻‍🤝‍👨🏼
Моля предайте нататък – споделете с приятели!
За записвания тел: 089 448 8809