fbpx

От намерение към проявление – семинар в Мандала София

От намерение към проявление – семинар в Мандала София

В началото на новата година всички се заемаме да сътворим по-добър живот, по-изобилна и свързана реалност, желаем да проявим повече от душевните си копнежи. Истината е, че началото на годината дава добър импулс, но е важно да го поддържаме в тази енергия през цялото време, а не да започваме ентусиазирано и да оставяме нещата на самотек.

След изключително успешният на много нива семинар в Пловдив, те каня на това събиране и в център Мандала в София- едно от моите сътворения, където заедно ще направим първите крачки към визията ни и нейното прявление.

Има хора с много идеи, но слаба воля за проявление и трудно правят реалните крачки към заземяване. Има и хора, които смело действат, но когато реализират желаното, разбират, че не е било това и то не им носи дълбоко удовлетворение.

Има и мъдри хора, които се осланят на най-дълбоките си стремежи и използват най-високите квантови скокове, чрез които реализират скрития план на душата си. Вярвам, че щом четеш това, значи си от тях.

Това е едно събиране, в което ще изчистим заявките си, ще преобразуваме блокажите си и ще генерираме енергия за правилно и консистетно действие.

Ще използваме силата на мисълта, на речта и на тишината, в която истината се изявява. Моята енергия е силно проявяваща и канализираща точните импулси за действие. Ще те преведа чрез медитация, споделяне и констелационни упражнения през блокажите ти към реални стъпки в посока на твоето по-висше предопределение.

Най-хубавото е, че импулса, който задействаме заедно ще бъде поддържан от голям подарък – пакет уебинари с няколко електронни книги на стойност 190 лв – “От изцеление към Проявление”, които ще ти дадат всички нужни инструменти да манифестираш и най-смелата си визия.

Неделя 21.01.24 г

11:11 – 16:16 ч

Повече за Деви – deviflow.com/devi

Само с предварително записване и капаро

Записване на вайбър, what’s app или мейл: deviflow108@gmail.com

Обмен: 77 лв (с включен подарък на стойност 190 лв)