fbpx

От намерение към проявление 2-ра част – Визия и посока

От намерение към проявление 2-ра част – Визия и посока

Вечната човешка дилема – “какво да избера”, “накъде да поема”, “от какво да се откажа” е просто поредното прорявление на тази дуална реалност.

След като аз лично намерих начин да интегрирам и да живея и в земното и духовно измерение, вярвам, че няма нужда сами да се поставяме пред избор. Самият избор ни кара често да се чувстваме притиснати между две решения и това убива радостта от живота. A когато сме поставени пред избор, обикновено има поне още 3 такива, за които не мислим – ще ти ги покажа на семинара.

Каня те, за да прегърнеш и ти Целостта. Не е нужно да избираш. Не е нужно да живееш като пинг понг топче между ИЛИ / ИЛИ. Но е важно да разбереш какво е наистина стойностно за теб и да спреш да инвестираш енергията си в маловажното и спешното.

В този семинар ще разширим кръгозора си, ще отворим широко прозореца на собствената си килия и ще разперим криле, за да полетим към ВСИЧКО, което е на наше разположение.

Ще намерим баланса, защото той е точно тук между всичко което е било и всичко, което ще бъде.

Има хора с много идеи, но слаба воля за проявление и трудно правят реалните крачки към заземяване. Има и хора, които смело действат, но когато реализират желаното, разбират, че не е било това и то не им носи дълбоко удовлетворение.
Има и мъдри хора, които се осланят на най-дълбоките си стремежи и използват най-високите квантови скокове, чрез които реализират скрития план на душата си. Вярвам, че щом четеш това, значи си от тях.

В първата част на семинара работим повече с блокажите, защото те са онова, което ни възспира да проявим волята си.

В тази част ще убедим подсъзнанието ни да застане на наша страна, така че да подкрепи съзнанието ни в неговия стремеж. Ще използваме енергийни констелационни движения към това да си позволим повече и да направим крачки към реалността на мечтите ни.

Моята работа е специфична и тя не е интелектуална, а енергийна, като прави намествания в душите. Когато тези намествания се случат, ние имаме повече свобода да следваме импулсите на сърцето си.

Това е едно събиране, в което ще изчистим заявките си, ще се свържем с ресурсите си и ще генерираме енергия за правилно и консистетно действие.

Моята енергия е силно проявяваща и канализираща точните импулси за действие. Ще засегнем темата за мисията ни и как да я открием и проявим в живота си.

Най-хубавото е, че импулса, който задействаме заедно ще бъде поддържан от голям подарък – пакет уебинари с няколко електронни книги на стойност 190 лв – “От изцеление към Проявление”, които ще ти дадат всички нужни инструменти да манифестираш и най-смелата си визия.

Каня те да се разтвориш, да повярваш и просто да БЪДЕШ.
Всичко, което искаш ти вече си. Просто си спомни…

неделя – 17.03.24 г
14:30 – 19 ч
Йога Дистрикт Мандала на бул. Мария Луиза 58. Залата на 3 ти етаж – Zero Gravity
Повече за Деви – deviflow.com/devi
Само с предварително записване и капаро от 27 лв, което може да се заплати по револют или банкова сметка. Доплащането е в кеш на място.
Револют:

https://revolut.me/deviflow
0894488808

Сметка : BG93STSA93000021795092
Банка ДСК Теодора Рачева

Записване на вайбър, what’s app или мейл: deviflow108@gmail.com

Обмен: 77 лв (с включен подарък на стойност 190 лв)