fbpx

От намерение към проявление

От намерение към проявление

В началото на новата година всички се заемаме да сътворим по-добър живот, по-изобилна и свързана реалност, желаем да проявим повече от душевните си копнежи. Истината е, че началото на годината дава добър импулс, но е важно да го поддържаме в тази енергия през цялото време, а не да започваме ентусиазирано и да оставяме нещата на самотек.

Това е третото издание на живо на този семинар, като със сигурност отново ще бъде различен, както бяха първите 2. Всяка група има нужда от определени техники и процеси и моят гъвкъв подход на работа и богатият ми опит ми позволяват да предлагам многообразни пътища към сътворението. Каня те на това събиране в център Мандала в София- едно от моите сътворения, където заедно ще направим първите крачки към визията ни и нейното прявление.

Има хора с много идеи, но слаба воля за проявление и трудно правят реалните крачки към заземяване. Има и хора, които смело действат, но когато реализират желаното, разбират, че не е било това и то не им носи дълбоко удовлетворение.
Има и мъдри хора, които се осланят на най-дълбоките си стремежи и използват най-високите квантови скокове, чрез които реализират скрития план на душата си. Вярвам, че щом четеш това, значи си от тях.

Това е едно събиране, в което ще изчистим заявките си, ще преобразуваме блокажите си и ще генерираме енергия за правилно и консистетно действие.

Ще използваме силата на мисълта, на речта и на тишината, в която истината се изявява. Моята енергия е силно проявяваща и канализираща точните импулси за действие. Ще те преведа чрез медитация, споделяне и констелационни упражнения през блокажите ти към реални стъпки в посока на твоето по-висше предопределение.

Най-хубавото е, че импулса, който задействаме заедно ще бъде поддържан от голям подарък – пакет уебинари с няколко електронни книги на стойност 190 лв – “От изцеление към Проявление”, които ще ти дадат всички нужни инструменти да манифестираш и най-смелата си визия.

Неделя 28.01.24 г
11:11 – 16:16 ч
Йога Дистрикт Мандала на бул. Мария Луиза 58. Залата на 3 ти етаж – Zero Gravity

Повече за Деви – deviflow.com/devi
Само с предварително записване и капаро
Записване на вайбър, what’s app или мейл: deviflow108@gmail.com
Обмен: 77 лв (с включен подарък на стойност 190 лв)

Предстоящи събития