fbpx

Партньорство и интимност

Партньорство и интимност

Партньорство и интимност ♥️
💫Това събитие е с фокус върху партньорските ни връзки, видимите и невидимите динамики, които ги правят възможни или не, механизмите които ги движат и обуславят, енергийните източници, които ги подхранват, и любовта, без която не можем.
Партньорските отношения са едно от най-интересните предизвикателства в живота ни на мъже и на жени. Принципите, които предпоставят успешното функциониране на една връзка между партньори, са коренно различни от принципите, обуславящи хармоничната връзка между деца и родители. Въпросът е, че за много хора дефицитите и “заплитанията” в отношенията с родителите (несъзнавани в повечето случаи), рефлектират директно в липсващи или неуместни заявки за партниране.
Характерна трудност и редовна тема е ситуацията, когато се опитваме да започнем следваща връзка, без да сме приключили предишна такава, като най-често не си даваме сметка за това. Повечето връзки често се прекъсват, без да се приключват. Бягството от една нефункционална и болезнена връзка, неизменно е бягство в следваща такава… или липса на всякаква.
За мнозина, въпросът „Защо нямам връзка?” е вратата към откриването, че тук става дума на нещо много различно от „лош късмет”.
Балансът в партньорските отношения, на практика е не по-малко важен от това, което наричаме “любов”.
В груповата ни работа, ще търсим, конкретни практически разрешения и “работещи” насоки за партньорските ни ситуации.
Сред темите, които ще бъдат засегнати, са:
☆ трудности в създаването на дългосрочни/продължителни връзки;
☆ страх от секс или интимност;
☆ страх от самота;
☆ ревност;
☆ връзки с повече от един партньор едновременно;
☆ приключване на стари връзки;
☆ отглеждане на деца;
☆ мястото на бившите партньори в живота ни.
Водещи:
Лора – юрист по образование,
от малка е тясно свързана с творчество и танци,
Сертифициран преподавател по танцово – медитативни практики, енергиен лечител, Бахов терапевт, консултант по личностно развитие, работа с Акашови записи, лечебни медитации, мотивационен оратор и основател на MadeBylove MadebyLora, ръчно изработване на енергийно заредени бижута.
Светльо – НЛП Практик и НЛП Мастер, основен курс „Хипноза – по метода на Милтън Ериксон“ в Институт по невро-лингвистично програмиране, консултант по личностно развитие, лечение с Рейки и Таро терапия.
Обмен 13 лв , КАРТИ ВАЖАТ !
Записване: 0894/488 809 или чрез онлайн регистрация в сайта на Йога Дистрикт Мандала.
МЕСТАТА СА ОГРАНИЧЕНИ !