fbpx

Планетарна Медитация за Мир и Хармонизация с Прана. Любов.

Планетарна Медитация за Мир и Хармонизация с Прана. Любов.

Продължаваме вълнуващата поредица по оцелостяване и свързване с нови нива на баланс, себепознание и израстване.
Ще адресираме 7 универсални проблема, свързани с нагласи, състояния, с които се чувстваме откъснати, нещастни, тревожни, в хаос.
Както и 7 решения, нови нагласи, с които да преодоляваме трайно тези състояния и да се свързваме с повече мир, хармония, благоденствие, в живота ни.
В този път, ще ни помагат Планетарна медитация за мир и лечението с Прана.
Планетарна медитация за мир е могъща практика в няколко части, инструмент, с който да се свържем със себе си, околните, света, вселената по нов, по-пълноценен начин.
Практиката е известна още като медитация за генериране на добра карма. Чрез Златното правило, принципа на еднаквостта и уможението, ние насочваме могъщи пожелание към всеки човек и всяко същество на земята. “В даването получаваме” и посаждаме семената на това, което е важно за всички нас, да се върне към нас. Умножено.
На всяка практика ще ви запознаваме с Прана енергийното лечение и как можете да помагате на себе си, семейството и близките си с него, като се научите на базовите техники от курс ПЕЛ ниво 1. Ще провеждаме и диагностика на аурата и чакрите ви, като ще определяме в кои зони имате излишък, недостиг и на кои качества и сили имате да акцентирате, за да подобрявате живота си във важните за вас направления: здраве, самочувствие, отношения, кариера и бизнес, финанси, принос.
Водещ: Теодора Иванова, психолог, холистичен консултант, част от екипите на Ясен Николов, YNCMG, ежедневно практикуваща от над 10 години, преподавател ПЕЛ 1 и Прана йога, част от екипите на Yoga District от над 3.5 години.
Адрес: Бул. “Княгиня Мария Луиза” 58.
Вход: карти важат.