fbpx

Посрещни есента с медитация и рейки за изобилие

Посрещни есента с медитация и рейки за изобилие

Тази година посрещаме Есенното равноденствие на 23 септември и в негова чест ще направим една магична водена медитация за благоденствие, изобилие и узряване на мечтите ни в реалност, с помощта на рейки Изис Сейким.
Есента е време на плодородие, събиране на благата от досегашния ни труд и нов етап, в който приветстваме по-пасивната, затворена енергия на хладните сезони.
Затова, в чест на един от най-благодатните сезони, пълен с узрели плодове и реколта, задаваме групово намерение за привличане на повече благоденствие, мир и изобилие в живота ни.
Заповядайте на една магична водена медитация, която ще бъде подсилена с мощната рейки енергия Изис Сейким, Син и Виолетов пламък, в йога студио “Мандала” (Булeвард “Княгиня Мария Луиза” 58, ет. 5). Начален час: 19:50ч
Облеклото да е удобно, а душите – с вяра.

Обмен: 18 лв или карти Мултиспорт/ Coolfit
Препоръчително е предварително запазване на мястото ви тук: https://theyogadistrict.net/grafik-mandala/

Водеща: Веселина (@vessy vibes) е сертифициран енергиен лечител с две нива рейки Изис Сейким, Син и Виолетов пламък. От няколко години се занимава активно с терапия в груповата практика “Душевен детокс” в студио “Амара”, с индивидуална рейки терапия и консултации с астрология и Таро.

Предстоящи събития