fbpx

Почит към починали близки, на Задушница – медитация и рейки

Почит към починали близки, на Задушница – медитация и рейки

Първата Задушница през тази година година ще отбележим на 9 март 2024 г. Тогава се пада Голяма (Месопустна) Задушница. Тази Задушница се отбелязва в съботата преди Месни Заговезни (Неделя Месопустна) преди Великия пост.
На този ден практиката “Душевен детокс” ще бъде малко по-различна. Ще обединим енергията си, за да почетем нашите починали близки. Водената медитация ще ни помогне да се отпуснем и да позволим на съзнанието си да получава послания, символи и осъзнавания.
С помощта на рейки енергията ще се освободим от фиксация в миналото, минали случки и събития, за да отправим поглед и да посрещнем нови енергии, хора и ситуации в живота си.
Лични заявки за лечение с рейки енергия НЯМА да има в тази събота.
Обмен – 18 лв или карти Мултиспорт/Куулфит.
Облеклото е свободно и удобно за лежане.
Препоръчително е предварително запазване на място през сайта/приложението на Йога Дистрикт: https://theyogadistrict.net/grafik-amara/
Място: студио “Амара” на бул. “Витоша” 45, влиза се през пицария УГО
Водеща: Веселина (@vessy vibes) е сертифициран енергиен терапевт в системата ТеоРей и вече поредна година борави с рейки Изис Сейким, Син и Виолетов пламък за групова и индивидуална терапия с клиенти. Към момента се обучава за магистър-психолог в Софийския университет. Дава консултации и с астрология и Таро.