fbpx

По залез: Арома медитация и Йога – Теория § Практика Yoga District Mandala

По залез: Арома медитация и Йога – Теория § Практика Yoga District Mandala

Заповядайте на този специален клас по залез слънце, който ще се проведе на просторната и уютна тераса на студио Мандала.
Заедно ще се потопим в трансформиращия и необятен свят на йога и ще се запознаем с йога философията: какво е йога, защо я практикуваме, какво целим да постигнем.
А след това, наслаждавайки се на градския залез, ще се отдадем на нежен йога флоу, ще развием осъзнатост в тялото си и ще синхронизираме всяко наше движение с дъха.
Ще завършим тази прекрасна вечер с водена медитация, в която ще използваме положителни утвърждения, за да развием в себе си чувство на себеприемане и да изградим тази така важна връзка с нашето вътрешно Аз. По време на медитацията ще се възползваме от силата на специално подбрани етерични масла – с успокояващите им свойства ще позволим на ума да се отпусне и да се освободи от натрупания стрес.
⏰ Кога и къде?
Понеделник, 18.07, студио “Мандала”, бул. “Княгиня Мария Луиза” 58, ет. 5 (в близост до метростанция “Лъвов мост”). Запазете си постелка на https://theyogadistrict.net/grafik-mandala/ или заповядайте на място.
💸 Практиките са безплатни с карта Мултиспорт, а ако не разполагате с такава, обменът е 18лв.
Очаквам ви! 🙏

Предстоящи събития