fbpx

Празнувай Живота – Тантра практики за всички

Празнувай Живота – Тантра практики за всички

На 27.11 Lovers of life навършва една година. Каня ви на тези две практики да отпразнуваме заедно Живота, Раждането и Трансформацията, които са неизменна част от пътя ни.
Ще използваме класически тантрични подходи, за да усетим насладата от това да сме живи.
Тантра е технология, която развързва енергийните възли в тялото ни, така че животът да тече естествено през нас. Това внася спокойствие и радост във всеки наш ден и ни позволява да посрещаме предизвикателствата центрирани.
20.11 – Разшири капацитета си за Удоволствие
Първата практика ще посветим на капацитета си да получаваме удоволствие. Всички ние имаме безграничен потенциал за наслада и екстаз. Но по ред причини сме ограничили възможностите си да оставаме в тези състояния трайно. Ако пазиш удоволствието за специални моменти, ако го използваш само като награда и смяташ, че за него трябва да има определени условия, тази практика е за теб.
27.11 – Празнувай Живота
Сексуалната енергия е съзидателна енергия. Всяко автентично свързване с нея е празненство за цялото ни тяло и за цялото сътворение. Когато намерим своя път към сексуалната си енергия, Животът започва да преминава през нас по естествен път. Ставаме много осъзнати за насладата като състояние, а не като постоянен вътрешен стремеж. Ако искаш да преживееш удоволствието като божествен аспект от същността ти, тази практика е за теб.
В часовете използваме пранаяма, леки движения, визуализация и медитация. Практиките не включват асана. Добре дошъл/а си с удобни дрехи.
Практиките са подходящи за всички, независимо от предишен опит с тантра.
Кога: всеки петък от ноември, 18:30 до 20:00
Къде: Yoga District Mandala
Водещ: Симона
Цена: 13 лв (карти НЕ важат)
Запази своето място на рецепция на Yoga District Mandala  +359 894 488 809 или чрез регистрация в нашия сайт