fbpx

Прана Йога за Женски Баланс в Амара.

Прана Йога за Женски Баланс в Амара.

На тази практика, се свързваме с ИН апекта в нас. Работим с осъзнаване, чувстване, дишане, релаксация и движение, съобразено със собственото ни тяло.
Учим се да се вслушваме, хармонизираме и усилваме връзката в самите нас и с тези наши женски аспекти, които често игнорираме или дисбалансираме в ежедневието ни, препускайки от задача в задача.
Започваме все по-добре да разграничаваме кога се борим навън, когато имаме да се преодоляваме вътрешно. Кога се претоварваме и прегряваме, опитвайки се да се докажем, да контролираме или се страхуваме, вкопчваме. Когато, всъщност, имаме да се освободим от всички тези напрягащи ни фактори, от така наречения на Праничен език “вътрешен шум”. И да започнем да чуваме интуицията ни, да усещаме кои избори са добри и кои не. И да ги прилагаме.
За това ни помага Прана – жизнената сила, която е навсякъде в и около нас. И, която, можем да се научаваме да направляваме, да балансираме енергийната си циркулация, особено в зоните, свързани с женското ни здраве – физическо, психо – емоционално.
🧘‍♀️ На практиката работим с:
– шия.
– гръбнак.
– диаграма.
– таз.
– ръце и крака.
✨ Тя е подходяща и за начинаещи.
За дълготраен ефект и работа по вашите теми, ще имате възможност да заявите сесии Прана енергийно лечение, както и курс ПЕЛ 1.
🙋‍♀️ Водещ: Теодора Иванова, инструктор ПЕЛ 1 и Прана йога, психолог, холистичен консултант, екип YNCMG.
Над 3.5 години водя практики за здраве, баланс и добро самочувствие в центровете на Yoga District и над 10 години самата аз практикувам ежедневно ПЕЛ.
Имам дългогодишен опит в консултиране на жени и подкрепата им в оздравяване при проблеми, свързани с цикъла, половата система, хормонален дисбаланс, подготовка и бременност и раждане, както и с теми, свързани със самочувствието, храненето.
Ще се радвам да ви съдействам с практика, препоръки по конкретни ваши теми, с изготвяне на индивидуален режим.
За информация и записване: 0888856295.
Адрес: Бул. “Витоша” 45.

Предстоящи събития