fbpx

Пълнолунно калибриране – на живо и онлайн

Пълнолунно калибриране – на живо и онлайн

На 27 април предстои супер Пълнолуние във водния Скорпион. Пълната Луна се случва, когато Луната е по-близо до Земята и изглежда по-голяма, но също така и нейната магнетична сила се увеличава.
Пълните луни имат силата да извлекат скрити нещат от нас. Тяхната магия е, че те могат да извадят нещата на повърхността, да разкрият скрити рани и да предизвикат емоции, които дори не сме знаели, че имаме. Поради това те се считат за мощни портали за освобождаване.
Пълнолунието е едно своеобразно излизане от зоната ни на комфорт. Това означава, че то осветява неудобните вярвания и модели и ни кара да си задаваме точните въпроси, за да разкрием нов път напред. Най-добрият начин да се възползваме от тези енергийни портали, които се отварят всеки месец чрез фазите на Луната е да си дадем време и пространство за СЕБЕРЕФЛЕКСИЯ. И точно това правим в тези сесии, които само се наричат йога, но всъщност са едни терапевтични процеси, които ни поставят в контакт със скритото в нас.
Този понеделник по време на Пълнолунното калибриране ще си зададем върпоси, които да провокират раздвижване на пластовете ни, а именно:
В кои сфери на живота си се озовавам на същото място отново и отново.
Какво ми е трудно да видя и призная за себе си?
Какво поведение у другите ме провокира най-много?
Срещу какво негодувам?
Какво ме разширява и ми носи удоволствие и изобилие?
Тези и други въпроси ще изследваме по време на тази ин сесия, в която ще използваме отпускането и вътрешната тишина, в която да отекне гласа на истината.
Идеята е да излезем от зоната си на комфорт, която реално никак не е комфортна в смисъла на приятна, а е по-скоро удобно репликиране на миналото, за да дадем възможност да отворим поле на едно различно и дълбоко удоволетворяващо бъдеще.
А най-ценният въпрос ще оставя за самата практика. �
Практиката ще се проведе на живо в център Мандала, както и онлайн в зуум. Ще има запис от практиката и ще могат да я получат всички присъствали, независимо дали в залата или онлайн.
Виж повече за магията на ин йогата тук –https://deviflow.com/in-yoga-2/
Цена на живо 13 лв
Цена онлайн 10 лв
Важат карти Мандала, но не и Мултиспорт
За записване на живо – 0894488809
За записване онлайн – изпратете скрийншот на платежното на deviflow108@gmail.com
Не приемам записвания по друг начин, благодаря за разбирането.
Ще получите линк за онлайн събитието в zoom в неделя, 25 април.
Начин на плащане:
револют – 0894488808
PayPal – info@yogamandala.net
По банков път:
BG93STSA93000021795092
Банка ДСК
Теодора Рачева
Виж повече за магията на ин йогата тук –https://deviflow.com/in-yoga-2/