fbpx

Първи стъпки в йога: теория и практика

Първи стъпки в йога: теория и практика

Чували сте за йога, но не знаете дали е за вас? Интересно ви е да пробвате, но се притеснявате, че не сте достатъчно гъвкави? Думи като виняса, хатха, ащанга, пранаяма и асана ви звучат непознато и далечно и ви отказват от това да посетите един йога клас?
Ако се разпознавате в горните редове, то този клас е точно за вас. Първи стъпки в йога е специално структуриран клас за начинаещи – ще се запознаем с основни понятия в йога, базови йога пози и ползите от тях, както и различни модификации на позите, съобразени с възможностите на тялото на всеки един от практикуващите.
Най-големият мит е, че трябва да сме изключително гъвкави или да сме в определена физическа форма, за да практикуваме йога. Това не може да е по-далеч от истината. С подходящите пози и правилните насоки, всеки един от нас може да се радва на безбройните ползи от практикуването на йога.
Йога е за всеки – елате и се убедете!
Можете да посещавате класовете всяка неделя от 16:10 до 17:10 в студио ‘Мандала’. Метростанция ‘Лъвов мост’ е в непосредствена близост до студиото, което прави локацията изключително удобна.
Практиките са безплатни с карта Мултиспорт, а ако не разполагате с такава, обменът е 18лв. Запазете своето място на https://theyogadistrict.net/grafik-mandala/или на телефон +359894488809. Ако желаете, можете да заповядате и директно на място в деня на практиката.
Очаквам ви!

Предстоящи събития