fbpx

Пътят на Живота-йога игра Лила

Пътят на Живота-йога игра Лила

Трансформационната игра Лила е на повече от 2000 години, до скоро “тайно знание”, защитено и грижливо пазено.
Днес е игра за самопознание всеки може да види и опознае себе си и живота си отвън, да осъзнае слабостите си и да намери начини за решаване на проблемите си. Играта дава осъзнаване, помага да си отговорим на множество въпроси и ни дава ключове за врати, които винаги сме мечтали да отворим.
Всеки играч се движи през игралното поле, като минава през различни квадрати и нива, всяко от които представлява както общия план на събитията, така и текущото състояние на играча, неговата външна среда, в която той се намира поради вътрешното си настроение.
Тази игра е създадена в Индия се нарича Лила.
Йогите от древността са изследвали лабиринтите на човешкото съзнание, и са установили съществуването на 72 първични състояния на битието. Тези състояния съответстват на клетките на игралното поле на Лила – „периодичната система на елементите на съзнанието“. В рамките на тези състояния всеки играч действа в съответствие със своята карма и играта приключва , когато играчът напълно проникне в нейния смисъл.
Играчът хвърля зарче, позволявайки на силите на кармата да определят следващата позиция. Той преминава през различните нива на съществуване, изкачвайки се и слизайки търсейки да разбере намерението на своя Висш Аз.Тази игра е самият живот.
Съдържанието на 72-те полета на играта е резултат от хиляди години изследване и самопознание. Придвижвайки се от поле на поле, играчът става все по-наясно със структурата на собственото си съществуване.
Това е целта на играта, играчът да срещне своето истинско Аз.Това уникалността на Лила- игра на Самопознанието.
Паричен обмен: 60 лв/играч в кръг до 6 играча.
Водещ:
Стефи Георгиева
Йога и медитации;
Коуч, Специалист по Нейрографика от Института Психология на творчеството- Москва;Квантови медитации; Прана терапевт; художник; организатор на събития за личностно израстване.