fbpx

Разгръщане на потенциала ти – практики за Жени

Разгръщане на потенциала ти – практики за Жени

 

Женското начало съдържа безкраен потенциал за разгръщане, удоволствие и любов. В нашата ДНК и клетъчна памет са закодирани всички ресурси, които са ни необходими, за да живеем живота на мечтите си.
Но колко от нас го правят? Колко от нас са обусловени от стягащи концепции за това “Коя съм Аз”? Колко от нас все още се страхуват “Какво ще кажат хората?” Колко от нас правят избори, които идват от място на страх и самосаботаж?
Време е да пуснеш страховете си и да живееш твоя живот по най-добрия начин за теб.
В тази поредица от практики ще направим три ритуала, които ще ти помогнат да си спомниш колко си прекрасна и които ще отключат в теб скрити съкровища.
10.11 – Аз съм Достойна
Първата практика ще посветим на собственото си усещане за стойност. Всички ние сме сериозно вплетени в играта на проекции и базираме стойността върху външни фактори – колко съм продуктивна, колко съм успешна, колко съм желана или нежелана… Но има аспекти от нас, които са в постоянна връзка с Любовта и усещането за Достойноство – за стойност, която не може да бъде измерена, тя просто Е. В тази практика ще си припомним какво значи да се чувстваме Достойни.
17.11 – В потока на Живота
Големите приключения и промени, квантовите скоци и разгръщането ни не се случват, когато постоянно си задаваме въпроса “Какво искам”. Те се случват, когато си зададем въпроса какво иска Животът за мен и после се отпуснем в неговия поток. Понякога посоката ни се струва страшна, объркваща, хаотична, но тя винаги е правилна за нас. В тази практика ще развиваме усещането си за Доверие и Радост от пътя, по който сме поели.
24.11 – Аз манифестирам с лекота
Манифестирането на желани неща е просто материалното им проявление. Преди това те дълго са съществували в света на енергията и фините ни тела. В този час ще се учим не просто да манифестираме и да оставаме във вибрацията на желания резултат. Да държим Визията за това, което искаме, дори когато ни се струва, че се отдалечаваме от него е истинско женско изкуство.
Ако си готова за тази вълшебна поредица от часове, те очаквам в кръга на Жените.
Кога: всеки вторник на м. ноември, 19:30-21:00
Къде: Yoga District Shazam
Водещ: Симона
Цена: 13 лв (карти не важат).