fbpx

Рейки, Таро и Къна

Рейки, Таро и Къна

Рейки, Таро и Къна

Наслади се на щастлив неделен следобед в комбинация от изчистваща Рейки енергия, карти Таро и рисуване с Къна.
И всичко това полято обилно с магията на австралийските цветни есенции ♥️
В дни на равносметка и нарастваща луна – избери своята мечта, а ние ще направим пространство за нея и нека Новото да се прояви в живота ти

✨След сесията в уютното пространство на Студио Мандала ще имаш възможност:

да се консултираш с карти Таро
да се посъветваш/закупиш индивидуална цветна есенция
да запечаташ желано от теб послание в красива татуировка от къна

Таро с Ники
Николета Теодосиева e Изис Сейким рейки терапевт и води групови практики по йога, рейки и медитация. От опита си с карти Таро, забелязва, че картите умело “огледалят” енергията и изваждат това което е вътре навън, така помагайки ни да погледнем отстрани и да стигнем до по-дълбоко разбиране за дадена ситуация.

Къна с Вики
Виктория Деспотова води практики по Въздушна йога, творец по душа и сърце, абсолютен ентусиаст що се отнася до сакрална символика и изразяването на Вярата, Висшия смисъл и образа на Бог в различните култури. Открива Глаголицата преди няколко години и се гмурка в осмислянето на значението на буквите и вълшебството на сакралната Ни азбука. През 2022 заедно с приятелки създават и издават “Вълшебната Глаголическа книга”. Нейната цел е да разпространява забравеното ни богатство сред поколенията. Изразява себе си чрез любовта към къната, женски практики и символиката на сакралното.

Австралийски цветни есенции с Васи
Василка Чорапинова е рейки Мастер и помага на хората да живеят осъзнато с помощта на рейки, Метафизична анатомия-МАТ и австралийски цветни есенции. Есенциите от цветя влияят на човешката енергия като връщат баланса в нас, развиват интуитивните способности, въздействат едновременно на Тялото, Ума и Душата, а основното усещане по време и след прием е чувство на лекота. Можете да я намерите в студиата на Йога Дистрикт, където Ви кани да почувствате себе си в практиките Почувствай Себе Си.

За да започнем новата година изпълнени с любов и безгранична вяра в чудесата

*Вход: 18 лв., важат карти Мултиспорт и CoolFit

*Практиките с карти Таро и Къна се заплащат допълнително на място. Ще можеш да се консултираш за подходящата за теб индивидуална есенция.

Неделя, 14.01.2024, Йога Дистрикт Мандала, започваме в 14:30 часа