Рисуване с къна със Сачи в Йога Дистрикт Мандала

  • This Event has passed.

Рисуване с къна със Сачи в Йога Дистрикт Мандала

Откриваме сезона на къната през магичната 2021!
 
Стела Христова–Сачи и нейното изкуство, отново ще гостуват в Йога Дистрикт Мандала! Заповядай на рисуване на 16.01. 21 (събота) от 10:30 до 19:30, на бул. „княгиня Мария Луиза“ 58
 
Рисуването с къна е древна практика, обединяваща стремежа на жената към красота, здраве и хармония. Магичните линии на къната, следват пътя на женското сърце от незапомнени времена и чертаят благословии за благоденствие, защита и наричане.
Сачи приготвя сама пастата за рисуване по автентична рецепта, от изцяло био съставки. Защото твоето здраве е приоритет за нея. Основата е пигментът на растението Lawsonia (Henna plant, къна), който освен багрилни свойства, притежава и редица лечебни, известни в Аюрведа и Арабската медицина. В добавка към къната на прах, се смесват и масла с противовирусни, антисептични, антибактериални свойства. Такива като лавандула, каджепут, чаено дърво и евкалипт.
Символите изобразени в рисунката, имат ролята на енергиен амулет. Слънце за пробуждане, растения за израстване, триъгълни форми за защита, чандрики за любов... Сачи ще ти разкаже приказката на твоята рисунка и посоката, която ти задава. Като артист, не използва готови модели или шаблони.
Изцяло водена от интуицията и твоята лична енергия, тя създава за теб, уникален и неповторим дизайн.
 
Цените на рисунките с къна са между 10 лв и 35 лв За рисунка с джагуа - между 15 лв и 40 лв Без предварително записване. Ако имаш някакви въпроси, пиши на Сачи  https://www.facebook.com/StelaSaci/