fbpx

Ритуална ин йога – от провидение към проявление

Ритуална ин йога – от провидение към проявление

Нашият потенциал е най-големият дар, с който идваме на Земята. Но той е скрит и заключен, с цел да можем да намерим и извървим сами пътя към себе си. Да разберем какъв е той и да направим крачки към проявяването му е смисълът на живота ни.
Някъде в нас бълбукат идеи и желания. Тези от тях, които прекарат достатъчно време в умът ни се превръщат в намерения. Намеренията най-често се сбъдват ако се хранят с подходящите съставки. Всеки от нас има силата да сбъдва и да проявява. За това не се изискват специални умения, а смелост и увереност. Аз не съм вълшебница и не мога да обещая, че ще сбъдна желанията ви. Но със сигурност знам как да сбъдвам моите. По време на тази ритуална Ин сесия ще ви насоча и ще създам подходящата среда, в която провиденията ви да се превърнат в проявления. Ще ви помогна да разберете кои ваши намерения са в синхрон с потенциала ви.
В днешната динамична реалност е трудно да мислим за тези неща. Затова ви каня на този ритуал, в който заедно да отворим портала към измеренията, от които струи Яснота, Сила и Любов и ще проявим най-висшата възможна реалност според плана на нашата душа. Можем да искаме всичко и всичко ще ни се даде. Въпросът е удоволетворението на кои наши желания ще ни насочи към потока на живота, който сме си предопределили. И има ли предопределеност въобще…
Ин йога ти дава възможност да притихнеш в тялото си, да смениш фокуса на ума си от ежедневното препускане към безбрежния океан на спокойствието.
Когато препускаме ние пропускаме кое е истински важно за нас. Живеем живота, който някой очаква от нас и рядко се чувстваме истински и дълбоко удоволетворени. Сами се поставяме пред избори, които ни затягат все повече в примката на омагьосаната Не-реалност.
След като аз лично намерих начин да включа в живота си и да приема и светския и духовен живот, вярвам, че няма нужда сами да се поставяме пред избор. Самият избор ни кара често да се чувстваме притиснати между две решения и това убива радостта от живота.
Каня те, за да прегърнеш и ти Целостта. Не е нужно да избираш. Не е нужно да живееш като пинг понг топче между ИЛИ / ИЛИ.
В този ритуален час ще разширим значително кръгозора си, ще отворим широко прозореца на собствената си килия и ще разперим криле, за да полетим към ВСИЧКО, което е на наше разположение.
Ще намерим баланса, защото той е точно тук между всичко което е било и всичко, което ще бъде.
Каня те да се разтвориш, да повярваш и просто да БЪДЕШ.
Всичко, което искаш ти вече си. Просто си спомни…
Цена на живо в студиото 15 лв.
Важат карти Йога Дистикт с доплащане 5 лв.
Онлайн цена: 8 лв
Начин на плащане:
револют – 0894488808
PayPal – info@yogamandala.net
По банков път:
BG93STSA93000021795092
Банка ДСК
Теодора Рачева
За онлайн сесията, моля пиши на deviflow108@gmail.com
Местата са ограничени – осигури своето на 0894488809