fbpx

Ритуал “Внасяне на Божествените Енергии”

Ритуал “Внасяне на Божествените Енергии”

Чрез тази практика, ние искаме разрешение да познаем Вселената, да знаем всичко, което ни ограничава, ние се опитваме да разберем естеството на това ограничение и се опитваме да извлечем това знание.
Тази практика е търсене на истината, пътешествие от проявения свят към непроявения.
Използваме мантри за пробуждане на интелекта, на космическата магнитна енергия, и мантри които ни събуждат на ниво душа и сърце, свързват ни с Божествените сили на любовта, красотата и привличането. Сетивата ни са залети с божествена красота и наслада.
Практиката на внасяне на божествените енергии насърчава здравето и подпомага либидото и подмладяването. Същевременно, това е пречистваща практика, чрез нея се увеличава стремежа и възприемчивостта ни към светлината, мъдростта и истината. Отваря се лотоса на сърцето към вътрешното Слънце на Съзнанието. Тази практика ни отвежда към сърцето и дава вяра и стабилност на нашата емоционална природа.
Това е перфектна заявка за осъзнаване на всички процеси, и същевременно е искане което може да се изрази по следния начин: „нека да разберем себе си, нека да разберем действащите сили, нека разберем процесите на създаване и проявление“
Внасянето на божествените енергии е древен ритуал, в който вниманието следва различните части на тялото, включващо визуалните, слуховите и кинестетичните канали на възприятие.
Водещ: Серж
За мен
=====================
Практикувам йога от 2010 година. Тогава бях предприемач, после станах обучител по личностно и екипно развитие. Днес преподавам Йога и водя семинари за мъже, жени и двойки. Заедно с това, аз съм телесен, юмейхо и шиатсу терапевт и “trusted dearmouring practitioner”. Експерт съм в Катарзиса и Екстаза.
Интегрирането на тези елементи е непрекъснат процес, аз непрестанно се уча и актуализирам практиките и семинарите си за оптималност и актуалност. Моят подход е иновативен, интегриран и отворен, но също така, се стремя да не се занимавам с псевдонаука и заблудите на New Age.
Имам за цел да дам модерна интерпретация на Класическата Тантра за хората на 21-ви век чрез творческо интегриране на традиционните източни подходи с прозрения от западната философия, психология и наука.
FB страница

https://www.facebook.com/adidisha.yoga/

Страница тантра практики: https://dearmouring.adidishayoga.eu/bg
За Пътя на Екстаза можете да прочетете тук : https://adidishayoga.eu/news/post/ptyat-na-ekstaza
Йога на Екстаза: https://adidishayoga.eu/…/%D0%99%D0%BE%D0%B3%D0%B0-%D0…
=====================
Внимание : Ако прилагате дори само една практика от този тренинг, вашите резултати ще имат огромно влияние не само върху сексуалния, но и върху целия ви живот, така че, ще можем да станем част от една общност и да продължаваме да израстваме заедно.

Внимание : Показаните методи, въпреки че понякога изглеждат лесни, са дълбоко ефективни и могат да съдържат някои опасности, ако се практикуват без необходимата грижа и предпазливост. Внимавайте за предупрежденията на учителя и практикувайте бавно и внимателно. В семинарите, класовете или у дома практикуващите винаги трябва да са наясно, че подхождат към тази древна и мощна система на свой собствен риск.
Участието в практиката не изисква вяра в никакви свръхестествени сили или религиозни догми.
============
Цена (промо): 13 лв (карти НЕ важат)
============
За въпроси и регистрация:
Местата са ограничени, за да заявите участие, молим да се обадите на рецепция Мандала +359 894488809, или се регистрирате в сайта на Йога Дистрикт Мандала https://theyogadistrict.net/grafik-mandala/
Очакваме ви на това пътуване!

See Less

Предстоящи събития