fbpx

Ритуал Обърни се към себе си: Метафорични карти и Пеещи купи

Ритуал Обърни се към себе си: Метафорични карти и Пеещи купи

Скъпи приятели, Екатерина Георгиева и Полина Попова ви каним на едно необикновено зареждащо събитие. Да отбележим началото на годината с релаксация под звука на тибетските купи и препратка към подсъзнанието с помощта на метафоричните карти.
Тази практика ще посветим на въпроса какво искам и наистина ли го искам, ще поставим намерение за това което е най-добро за нас през 2022г. Отделете 2 часа с топла напитка в ръка удобно настанени на постелката в Йога Дистрикт Мандала за да потънете в дълбините на подсъзнанието.
Какво да очакваш:
Метафорични карти – ще се съветваме за това кое е най-добро за нас и наистина ли го искаме ние самите? Това ли е пътят към вътрешното така търсено щастие?
Метафоричните карти не са метод за гадаене, в които гадателят предопределя съдбата ви. Метафоричните карти са метод за дълбоко осъзнаване . След сесията ще сме наясно с това кое е най-добро лично за нас и ще поставим намерение.
Звуково-вибрационен душ с тибетски купи
Звуковите вибрации влияят както на чуствата и емоциите, така и на клетъчните структури. Купите „канят” клетките да затрептят на по-високи вибрации и по този начин хармонизират тялото и ума. Настроени да трептят на определени високи честоти съответстващи на енергийните центрове в тялото и на планетарните тела в Слънчевата система, купите въздействат чрез звук и вибрация. Въздействието е благоприятно за физическото, както и за по-фините тела като емоционалното и менталното.
Звуколечвнието има дълбок ефект в органите, тъканите, клетките на тялото, както и в кръвоносната, ендокринната и метаболитната системи, възвръщайки оптимален вибрационен резонанс в тялото.
Заповядайте да повдигнем вибрационните си честоти!
Облекло: удобно
Обмен: 15лв.
Карти: важат

Предстоящи събития