fbpx

Сакрални моменти – ин йога за 2 чакра на живо и онлайн

Сакрални моменти – ин йога за 2 чакра на живо и онлайн

В тази сесия ще работим с втора чакра – Свадистхана
Свадистхана отговаря за емоциите, креативността и сексуалността. Намира се три пръста под пъпа и е свързана с яйчниците/тестисите, половите органи, пикочния мехур, тънките и дебелото черво, бъбреците. Неспособността ни да се отпускаме в потока на живота, да изразяваме емоциите си, да се радваме на успехите си и да създаваме интимни връзки показват дисбаланс в работата на втора чакра. Балансирана втора чакра означава способност да изразяваме чувствата си и творческите си импулси, както и да се наслаждаваме на малките житейски радости.
В тази практика ще отключим енергията на радост и наслада, която е субстанцията на сакралния център. Аромата на салвия, иланг-иланг, канела и лайка – маслата от етеричния бленд Сакрални моменти ще ти помогнат да се насладиш на всеки миг по пътя към радостта, а флуидните ин йога пози ще отключат блокиралата енергия и ще те включат в потока на живота. Ще си позволиш да се радваш без повод, просто защото те има и ще утвърдиш правото си да се наслаждаваш.
Особено сега, когато и лунните възли се смениха и северният лунен възел в телец ще ни покани да не само да се стабилизираме, но и да си позволим повече наслада от земното битие, да утвърдим чувството си за лична стойност.
Водеща – Деви – deviflow.com/devi
Единично посещение 18 лв
Карти Мандала и Мултиспорт важат
Запази място на 0894488809
Ако не можеш да присъстваш със сигурност предупреди преди часа, за да може друг да се възползва от мястото.
Онлайн цена: 10 лв
Ще има запис!
Начин на плащане:
Револют – 0894488808
Paypal – info@yogamandala.net
По банков път:
BG93STSA93000021795092
Теодора Рачева
След направен превод, моля изпратете платежното на deviflow108@gmail.com, за да ти изпратим линк за практиката
Можеш да имаш достъп до тази, както и други практики с ин йога, миофасциална ин, женски практики, флоу йога, детокс йога и водени медитации ако се абонираш за онлайн студиото ми само срещу 25 лв на месец.
www.online.deviflow.com

Предстоящи събития