fbpx

Самомасаж за Лице с Екатерина

Самомасаж за Лице с Екатерина

Тази програма е за теб, ако искаш да се погрижиш за лицето си по забавен начин в група от съмишленици.
Лицето това е визитката на всеки от нас. На тази важна част се изразяват всички наши емоции и с годините остават трайно отпечатани. Когато сме в стрес както на тялото така и на лицето се получава мускулен дисбаланс, изражението се променя. Можем да въздействаме на това състояние чрез масаж и кинезитерапия, също като при тялото. Тук обаче похватите са по-различни.
Като козметик с дългогодишен опит, рехабилитатор и йога инструктор ви представям програмата „ Озаряваща терапия за лице”
Лицето както всяка друга част от тялото ни има нужда от грижа. Там също има мускули, кръвообращение, кожа, лимфен ток. Когато поддържаме лицето в добро здраве кожата изглежда свежа, сияйна, подмладена, добре хидратирана и стегната.
Интересното в случая е, че мускулите на лицето за разлика от тези на тялото от едната страна се залавят за кожата. Те са тези, които поддържат контура на лицето. Когато годините минават и няма поддръжка на тази мускулатура започва да липсва тонус т.е. мускулите се отпускат (те са тези които държат кожата на мястото й) и съответно кожата се отпуска.
За целта ще си направим хубав
👉Самомасаж включващ техники от миофасциалния релизинг, акупресура, козметичен масаж и др.
👉 Ще направим и упражнения защото щом са мускули им трябва съкращение.
👉 Ще си поговорим за грижата за лицето без да използвам момента за тривиални реклами 🙂🙂🙂
Облекло: Удобно
Обмен: 18лв
Карти: Важат