fbpx

Свободен сутрешен танц • Embodied Morning Dance

Свободен сутрешен танц • Embodied Morning Dance

Започни деня с танц! Сприятели се с тялото си, отпусни се в него и се зареди с енергия в началото на деня.🌸🌱
Аз силно вярвам, че всеки може да танцува. И че музиката и движението имат силата да променят емоционалното ни състояние. Особено в началото на деня, когато вместо да се натоварваме със задачите за деня можем да обърнем внимание на емоциите и на тялото си и да влезем в хармония с него, преди да срещнем останалите задължения.
Много от нас минават през живота си, мислейки, че не могат да танцуват или изпитвайки срам, когато танцуват пред други хора. Тази практика е за тези, които са готови да разбият тези митове за себе си и искат просто да се позабавляват.
+ Не е нужно да си танцьор, за да се включиш.
+ Не е нужно да имаш опит с танците.
+ Не е нужно дори да си в добро настроение – него ще ни го осигури музиката.
👯 ЗА MORNING DANCE
Сутрешният свободен танц е едночасова практика, която цели да ни свърже с тялото ни, да изтърси от нас всички ненужни емоции и мисли и да ни помогне да започнем деня начисто и заредени с много енергия. Всяка практика включва: дишане, разтягане, водено движение и свободен танц на музика. Може да си я представим като движенческа медитация, а понякога и същинско сутрешно парти. В практиката се използва методът на соматична танцова терапия и embodied dance, които изследват връзката между нашето тяло, себеусещане и емоционален свят.
🌻 ЗА МЕН
Казвам се Вихра и се занимавам с танц вече повече от 10 години. Минала съм през различни стилове танци (вкл. хип хоп, балет, съвременен танц, танцов театър), но този, който най-силно се задържа през годините е импровизацията. За мен танцът е средство за свързване към себе си и работа с вътрешния ми свят. Това е и по-голямата ми мисия в живота. Извън танците съм основател и коуч в Authentic Life Design – коучинг практика, чрез която помагам на хора да преодолеят вътрешните си страхове, протеснения и бариери и да създадат своя идея, барнд или бизнес.
📆 КОГА
Всеки четвъртък от 8:30 до 9:30.
A за всички, които обичат да спят до по-късно:
Всяка последна събота на месеца от 10-11ч
📍 КЪДЕ
Yoga District Shazam на бул. „Черни връх“ 25, 1000 ж.к. Лозенец, София
🎫 КАК ДА СЕ ЗАПИШЕШ
На страницата на Yoga District:
https://theyogadistrict.net/grafik-shazam/
или директно на място.
📒 Научи повече:
+ Уебсайт: https://vihra-shopova.com/

Предстоящи събития