fbpx

Сезонът на Балкона в Мандала | ЮНИ

Сезонът на Балкона в Мандала | ЮНИ

Сезонът на Балкона 🌅
Движения, музика, залези, танци…Звучи прекрасно нали? ✨
За да усетим магията на лятото в нашата практика, ние от екипът на Yoga District, сме ви подготвили специална програма от ексклузивни класове, които ще бъдат проведени на терасата на зала ИН в студио Мандала.
Всеки един от тях ще бъде проведен по залез слънце – от 20:00 часа, в съответния ден. Нека практикуваме, израстваме и усетим заедно магията на лятото в Сезона на Балкона. 🤍
ПРОГРАМА:
10.06 Малина – Мандала танц – 20:00 ч.
Малина Мали е Тренъор по сакрална практика ’’Мандала’’ и ’’Разкриване на женското тяло’’.
Самата практика е основана на сакралната геометрия, движенията са изцяло кръгове, линии и спирали.
Основана на принципите на Вселената в нея се хармонизират енергия, тяло и ум. Практиката помага да се съединим с нашата Женска природа. Има изцеляваща функция, възвръща собственото присъствие в тялото. Когато танцуват Мандала една с друга, жените се обединяват с качествата, които имат.
13.06 Екстатични танци на Пълнолуние с Деви – 20:00 ч.

Ще се съберем в навечерието на Пълнолунието в Стрелец, за да разширим възприятията ни за живота.
Ще осъществим копнежа си да се чувстваме живи, да усещаме че сме част от реката на живота.
Тази дълбока и разгръщаща практика е за всеки човек независимо от неговото минало, форма на тялото, етнос, националност, раса и убеждения, защото музиката и танца обединяват всички разлики в едно разтапящо преживяване.
Цена 20лв.
14.06 – Йога за здраве и пранаяма с Сандип – 20:00 ч.
Дишането е лекарство…
Изпитайте върху себе си балансиращият ефект на тази комплексна и удовлетворителна практика.
17.06 – Интуитивно рисуване с Мария Войн – 20:00 ч.
Вече има безброй места, където можете да отидете, за да се научите да рисувате правилно, под напътствията на опитен художник или с аперитив в ръка да създадете творба, която удивително много да прилича на още десетки такива. Но в групата ни по интуитивното рисуване можете да изпитате какво означава сами да създавате магия с четка в ръка.
Когато освободим привързаността си към някаква бъдеща цел и се откажем от неща, които пречат на пълното ви творческо изразяване, като перфекционизъм, сравнение и нужда от външно одобрение практиката ни позволява да се отворим за повече осъзнатост, простор и състрадание към себе си.
Интуитивното рисуване ни учи да позволим да бъдем водени от това, което се появява на платното пред нас, да се освободим от нуждата от сигурност и да се отворим напълно към неизвестното, поемайки творчески и житейски рискове.
Заповядайте в уютната атмосфера на Yoga District Mandala да изследваме заедно мистичният свят на въображението и емоциите.
Цена 30лв.
Само с предварително записване
20.06 – Звукова Медитация с Купи с Олесия – 20:00 ч.
Здравейте, казвам се Олеся. Аз съм звукотерапевт от град Одеса. Бих искала да ви поканя на звукова медитация.
С помощта на вълшебни звуци на пеещи купи и други релаксиращи инструменти ще се изпълните с енергия, ще премахнете негативните емоции и ще почувствате дълбока релаксация. Всички ваши вътрешни органи ще получат изцеление, защото с помощта на вибрациите на тези инструменти се увеличава вибрацията на всички течности и системи на тялото ви.
По правило след сесията или по време на нея идва осъзнаването какво да правиш, какво наистина е необходимо за твоята душа.
21.06 – Йога за двойки с Бети и Гери – 20:00 ч.
Да отпразнуваме Международния ден на йогата с практика по двойки – Йога за двойки с Гергана и Бетина
Практикували ли сте йога с партньор?

Ние, хората, сме социални създания. Ето защо нашата способност да общуваме ясно и открито с човека, който стои срещу нас – нашият партньор в конкретния момент, оказва огромно влияние върху целия ни живот.
Практиката по двойки ще:
-повлияе позитивно на хармонията в отношенията между вас и вашия партньор, независимо дали става дума за интимен партньор, бизнес партньор, приятел или член от семейството.
-увеличете доверието помежду си – едно от най-големите предимства на тази практика е ученето да се отпуснеш напълно в ръцете на партньора си и да развиеш максимално доверие към него.
-подобрете комуникацията и способността ви да споделяте открито.
-практиката ще ви донесе много забавни моменти заедно
И така, неусетно, подобрявайки гъвкавостта на вашето тяло с помощта на Вашия партньор, ще увеличите и гъвкавостта на вашите умове, гъвкавостта на взаимоотношенията си.
Всяка двойка, която пожелае, ще може да бъде снимана по време на изпълнението на асаните
 със задължително предварително записване
24.06. – Терапевтична Йога с Екатерина Георгиева – 20:00 ч.
Терапевтичната йога е способна да балансира тези състояния чрез подходяща програма. Приоритетът е борбата с така наречения мускулен дисбаланс и премахване на нервното напрежение, хармонизиране на енергиите в теб.
Тези класове са насочени срещу последствията от продължителния седеж и нервното напрежение от забързания начин на живот в града.
Терапевтичната йога е лесна, приятна, огъвкавява ставите и гръбначния стълб, релаксира очите, релаксира претоварените мускули на гърба, тонизира неизползваните мускули, премахва психическото напрежение.
27.06 – Виняса йога и тибетски купи с Виолета Русева – 20:00 ч.
Каня ви на една интензивна, но и нежна практика ,в която ще се движим с дъха . Ще загреем добре тялото ,а в края на практиката ще се “охладим” с медитация под звуците на тибетски купи!
28.06 – Новолуние в Рак с Екатерина Георгиева
Време е да програмираме новото в нашето подсъзнание и Вселената.
Новолунието е тогава, когато Луната се ражда.
Новолунието е времето на засаждане на семенцата на нашите мечти.
На новолуние се започват нови начинания за да бъдат те дълготрайни и плодотворни.
На новолуние се пишат желания за бъдещето, за това което искаме да поканим в живота си.
Каня те на ритуал в който ще потънем дълбоко в подсъзнанието, ще осъзнаем какво искаме, ще поканим това което искаме в живота си и ще го заредим с енергия
Всики събития са с предварително записване на:
089 448 8809
или на нашия сайт:
https://theyogadistrict.net/

Предстоящи събития