fbpx

СЕКСУАЛНА АЛХИМИЯ – вип семинар за мъже

СЕКСУАЛНА АЛХИМИЯ – вип семинар за мъже

СЕКСУАЛНА АЛХИМИЯ
ВИП семинар за мъже, които искат да разберат древните тайни на сексуалното изкуство и да гоизползват за увеличаване на своята жизнена енергия.
Всеки човек се нуждае от сила (енергия), за да може да е здрав, щастлив и изразен в живота си.
С течение на годините тази енергия намалява и води до обратното, на това което се стремим да имаме. Едно от местата, където силата ни намалява неусетно, но категорично, е сексуалният акт.
Майстор Шън Фей е водещ на двудневния семинар за запазване и увеличаване на сексуалната енергия при мъжете. Той ще говори за едно по – дълбоко разбиране за сексуалния акт, ще разкрие изключително ефективни даоистки техники за засилване на твърдостта и издръжливостта на пениса, заздравяване на простатата и мускулно – тазовото дъно, тайни методи за довеждане на жената до оргазъм, както и ще сподели насоки за по – продължителен и удовлетворяващ секс.
Майстор Шън Фей е доктор по китайска медицина, преподава вътрешните даоистки системи за духовно развитие Тай Дзи и Ба Гуа. Сексуалната алхимия, който той представя, е скрито познание, което може да позволи на мъжа да бъде по-жизнен, уверен и удовлетворен от себе си и своята партньорка. Балансът в интимния живот дава възможност отношенията да бъдат по-пълноценни, вдъхновяващи и осъзнати.
👉🏻Кога: 
22 октомври ( събота ) от 10 до 18 ч.
23 октомври ( неделя ) от 9 до 16 ч.
👉🏻Къде: Зала Ин, Йога Студио Мандала | бул. Княгиня Мария Луиза 58, ет. 5
🙏🏻Такса за участие: 680 лв.
За участие и въпроси: 0876 886 787, Ангел
Всеки, който желае да усъвършенства и надгражда уменията си, е добре дошъл.

Предстоящи събития