fbpx

Среща с цветята на Душата на д-р Бах с Лора

Среща с цветята на Душата на д-р Бах с Лора

Избрах празника на цветята и Цветница, защото са свързани с
🌸Цветята на Душата на д-р Бах и искам да ви разкажа една история за цветя и още нещо…..
🌸Нека празнуваме заедно с цветята и цялата природа🌱🌳🌿☘🌷☀️
Цветотерапията на д-р Бах използва 38 есенции от цветни растения в своята лечебна система. Уникалният ефект на цветните еликсири, липсата на странични действия и пристрастяване, липсата на опасност от предозиране и възможността за безопасно комбиниране с всички алтернативни методи на лечение.
Всеки един от 38-те еликсира се свързва с основна емоция при човек.
Както д-р Бах, така и ние вярваме, че лечението на емоционално ниво има ефект върху цялостното оптимално здравословно състояние – здравословният емоционален живот и балансираната индивидуалност ще позволят на вашето тяло да открие оптималното си здравословно състояние. Според д-р Бах болестта е резултат от конфликт между целите на душата и действията и перспективите на личността – вътрешна война, водеща до негативни настроения и блокиране на енергии и в крайна сметка до физически заболявания.
„Цветните есенции не лекуват поради факта, че въздействат директно върху болестта, а защото обливат нашия организъм с позитивните вибрации на Висшето Аз, пред което болестта се разтопява като сняг на слънце. Не съществува истинско излекуване без промяна на начина на живот, без мир в душата и без усещане за вътрешна радост.”
Едуард Бах
🌸За всички, които искат да опознаят цветята и как действат те
🌸Ще имате възможност да си теглите цветя и ще определим какво е вашето състояние в момента през погледа на съответното цвете
🌸Как можете да си помогнете с цветните есенции в различните периоди
🌸Как се случва енергийното лечение
🌸Влияние и употреба при деца
🌸Готови комбинации и приложение
🌸Кръг на споделяне и въпроси
🌸Медитация за свързване през Акаша
🌸Танц медитация Пролет
Водеща:
Лора – юрист по образование, от малка е тясно свързана с творчество и танци, Сертифициран преподавател по танцово – медитативни практики, енергиен лечител, Бахов терапевт, консултант по личностно развитие, работа с Акашови записи, лечебни медитации, мотивационен оратор и основател на MadeBylove MadebyLora, ръчно изработване на енергийно заредени бижута.
Обмен 13 лв
КАРТИ ВАЖАТ
Записване: 0894/488 809 или
чрез онлайн регистрация в сайта на Йога Дистрикт Мандала.
МЕСТАТА СА ОГРАНИЧЕНИ !