fbpx

Стабилно стъпила на Земята, Женски кръг Новолуние в Телец

Стабилно стъпила на Земята, Женски кръг Новолуние в Телец

Стабилно стъпила на Земята,
Женски кръг Новолуние в Телец ♉
Мъдростта на елемента Земя се изразява в практичност, търпение, подреденост, приложно знание, преподаване, знание от символите, ритуали, церемонии за придобиване на мъдрост, използване на магия за ежедневни дела, физически труд, управление на пари и притежания.
Посоката, с която се свързва Земята е Север.
Ще направим техники и медитации, които включват заземяване за баланс, зареждане или пречистване.
Тук се включва и връзката с долните чакри, които ще пречистим и заредим с животворна енергия.
Можете да донесете скъпоценни камъни с кафяв, матов, черен, зелен или тъмносин цвят – опушен кварц, черен турмалин, оникс, обсидиан, авантюрин, малахит, диоптаз, червено-кафяв яспис.
Небесният покровител на Телеца е Венера, планетата на любовта и красотата, а също така и на парите и материалните ценности.
Земният характер на Телеца ни призовава да се съсредоточим върху едно нещо, да не разпиляваме силите си. Този знак ни помага да разкрием нашите таланти и заложби. Ако решим да се занимаваме с някакво хоби и творчество ще получим огромно удоволствие.
Темите, които отговарят на Телеца са:
-пари
-материален комфорт
-собственост
-притежания
-упоритост
-постоянство
-търпение
-сигурност
-доверие
-стабилност
-чувства
-физически комфорт
-физически удоволствия
-освобождаване от
привързаности
-желание за притежания
Водещи: Лора и Ася
Лора – юрист по образование, от малка е тясно свързана с творчество и танци, Сертифициран преподавател по танцово – медитативни практики, енергиен лечител, Бахов терапевт, консултант по личностно развитие, работа с Акашови записи, лечебни медитации, мотивационен оратор и основател на MadeBylove MadebyLora, ръчно изработване на енергийно заредени бижута.
Ася / sAya е позната със своето творчество и артистични проекти, създателка на бижутата sAyabyNature. Приема живота като приключение и игра на сливане и споделяне. Намира вдъхновение в природата и естествените цикли на човешкия живот.
Интересува се и изучава дълбокото познание в йога, като специализация, медитативни практики, танцови женски практики, социо-културни ритуали и енергийно и природо лечение.
Обмен 15 лв.
Важат карти Мандала и Амара
Записване: 0894/488 809 или
чрез онлайн регистрация в сайта на Йога Дистрикт Мандала.
МЕСТАТА СА ОГРАНИЧЕНИ !