fbpx

Су Джок терапия (Sujok Therapy)

Су Джок терапия (Sujok Therapy)

Чували ли сте за Су Джок?
Това е лечение чрез третиране на рефлекторни зони. Този метод е напълно безвреден. Су е длан, а Джок стъпало, Су Джок терапията е разработена от южнокорейския професор Пак Чже Ву.
Методът е много резултатен и при остри и при хронични заболявания. За никой вече не е тайна, че цялото ни тяло е едно голямо рефлекторно поле. Когато третираме проекцията на даден орган върху дланта или стъпалото изпращаме импулси към първичното огнище на заболяването. Ефекта е дори по-бърз отколкото, ако само лекуваме локално. Су Джок ни дава възможност да лекуваме енергийното и физическото си тяло като използваме елементи от природата. Такава е терапията с различни видове семена. Всички знаем, че растението не се затруднява да си проправи път през почвата и дори асфалта за да поникне. В малкото семенце е скрита огромна сила. Всяко семе има свойства с които се съобразяваме и използваме за най-добър ефект. Чрез апликация на семена са излекувани множество неразположения и заболявания. Някои от тях са: главоболие, високо кръвно, бронхит, затлъстяване, емоционално хранене, очни заболявания, болки в гърба, врата, кръста и ставите, забавено храносмилане, запек, нервност, безсилие, нисък имунитет, настинка, бъбречни, жлъчни, чернодробни заболявания, ендокринология нарушения и много други.
Може да се възползваш от терапията дори да си в добро здраве, но просто искаш да се детоксикираш, да свалиш няколко килограма или да повишиш защитните си сили.Понякога лечението изисква само една процедура, понякога повече, всичко е индивидуално според проблема и организма.
Това е една напълно безвредна терапия с елементи от природата.
Цена 30лв
.Запазете своя час на телефон 0895016402 Екатерина Георгиева – рехабилитатор

Предстоящи събития