fbpx

Събуждане на Кундалини Шакти – божествената енергия в нас

Събуждане на Кундалини Шакти – божествената енергия в нас

Потока на Кундалини – Божествената енергия, която е в Цялото и е всяко друго нещо, заедно с нашето съзнание позволяват да достигаме до по-висше измерение на нашата същност, живот и взаимодействие със света навън.
Живеейки чрез божествената енергия вътре в нас създаваме и реализираме животът в цялата му красота.

Крия Йога Кундалини е хилядолетна технология, която Ася Инчева – sAya активно изучава и практикува последните пет години. Тя приема знанието от своя индийски учител в Хималаите – Гуру Ананд Мехротра. Крия техниките, с които ще се работи в практиката подпомагат активиране и стабилизиране на Кундалини Шакти – божествената енергия вътре в нас.

Седемте основни чакри, които се намират по гръбначния стълб са енергийните ни центрове-съхранявят енергийният ресурс, с който работим.

Балансираните и добре функциониращи заедно чакри отключват по-дълбоки преживявания, стабилни състояния на проявление и създаване. Събуждането на чакрите и нашата осъзната стабилност в интензивния поток на енергия позволява да пробудим и великата Кундалини. Думата на Санскрит означава „увит”, „намотан”, изобразява се като спяща змия в основата на гръбначния стълб.
Когато тя се активира, започва да „пълзи“ нагоре по гръбначния ни стълб. Целта е да я отведем от основата (Първа чакра – Муладхара) нагоре до самия връх – темето на главата, т.е. до последната – Седма чакра – Сахасрара. Преминавайки през вертикала да остане центрирана, стабилна и активна. В повечето случаи този резултат може да бъде постигнат при постепенно натрупване и покачване на вибрация и присъственост в практика.

Точно това ще се случи на събитието, което сме подготвили за вас. Заповядайте да встъпите в своята автентична божествена същност.

26.08 (събота)

Провеждане 10:30- 13:00

Yoga District MANDALA

Цена: 55 лвa