fbpx

“Създайте своята мечтана реалност” – Йога и медитация – визуализация

“Създайте своята мечтана реалност” – Йога и медитация – визуализация

Този уникален йога клас комбинира в себе си древната мъдрост на Йога и силата на водената медитация за да ни помогне да отключим вътрешния си потенциал и да привлечем желани събития към себе си.

По време на практиката ще поемем на пътешествие към дълбините на съзнанието ни. Ще започнем с основни йога пози за да събудим енергията в тялото. Докато преминаваме през тях, ще се фокусираме върху дълбок и осъзнат дъх за да центрираме мислите си и да достигнем до състояние на спокойствие и концентрация.

Във втората част от класа ще се насладим на медитативно преживяване, което ще ни отведе към нашия мечтан живот. Чрез специални техники ще извикваме в съзнанието си изображения и ще пътуваме навътре, търсейки и опознавйки истинските си желания и нужди. Тази водена медитация ще ни помогне да отключим вътрешния си потенциал, да изпитаме силно вдъхновение, осъзнавайки целите и мечтите си и да привлечем в живота си желани събития.
Нека заедно да се насладим на този трансформиращ йога клас и да открием ползите от интегрирането на тези практики в рутинната грижа за нашето здраве! ❤️

*Паричен обмен: 18 лв.
*Важат карти Multisport и Cool Fit
*За да гарантирате своето участие, препоръчваме ви да запазите място на тел. +359 890 511 609 или от графика на ШАЗАМ https://theyogadistrict.net/grafik-shazam/