fbpx

Сърдечен детокс с Рейки/ Heart Chakra Healing

Сърдечен детокс с Рейки/ Heart Chakra Healing

На 14 февруари – Денят на влюбените, практиката “Душевен детокс” в студио “Амара” ще включва и един ценен бонус – изчистване и зареждане на Четвърта чакра (Сърдечна), за всеки един участник в практиката.
Сърдечна чакра се намира в областта на гърдите. Отговаря за сърце, бял дроб, тимусна жлеза. Изобразява се в зелен цвят, но и розовият се отнася за нея. Анахата е с мантра Ям. Сетиво – докосване.
В този енергиен център се съдържа способността ни да обичаме, да проявяваме съчувствие, емпатия. Тук са нашите чувства, нашата душевност. Любовта към себе си и способността ни да я даряваме и отдаваме и на другите. Способността ни да прощаваме, да преживяваме катарзис.
Ако е блокирана или извън баланс, се изразява в респираторни проблеми, кардио проблеми, проблеми с кръвното, антисоциалност, самота, свръхкритика и изисквания, склонност към ролята на жертва и/или агресор, липса на лични граници, склонност към зависимост и вкопчване в другите.
С помощта на енергийното лечение Рейки (Изис Сейким), Син и Виолетов пламък, Веселина (@VessyVibes) ще премахне всякакви блокажи и негативни влияния, които са се натрупали в сърдечната ви чакра и ще я балансира и хармонизира. Защото здравословните връзки с другите първо започват с любовта, приемането и грижата към себе си!
Да честваме заедно Празника на Любовта с един фин Сърдечен детокс!
Специфично облекло не е нужно. Приемат се карти Мултиспорт, но записването е препоръчително, защото местата са ограничени!
Запазете своето място тук: https://theyogadistrict.net/grafik-amara/ за практиката “Душевен детокс” с Веселина