fbpx

Тай Масаж Уъркшоп

Тай Масаж Уъркшоп

Тай масажът е древна масажна техника, която цели възстановяването на еластичността и функционалността на мускулите и гръбнака. Често бива наричан „пасивна йога“, тъй като включва много усуквания, разтягания и натиск, както и акупресура, специфичен натиск и движения, които целят да отпуснат напрежението от мускулите и да ни освободят от блокажите, болката и сковаността.
Масажът притежава лечебна сила, а Тай масажът е идеалното встъпление към ученето да даваме и получаваме облекчение от мускулното пренатоварване. Когато получаваме и даваме масаж, ние изпращаме сигнал към Вселената, че сме отворени да приемем грижа и помощ, както и да дадем – от естественото си състояние на изобилие и безусловна любов. ❤️
Масажът е важна част от тренировъчния режим на всеки спортуващ. Освен работата в залата, тялото има нужда от възстановяване и отпускане, особено ако тренировките са неизменна част от ежедневието ни. Когато например сме практикували, а не сме успели да се възстановим, в тялото се образуват така наречените Тригърни Точки. Това са втвърдени или слепнали миофибрили, които са останали без хранителни вещества. Те могат да бъдат наречени микротравми.
1f449 1f3fbКакво ще ви даде този уъркшоп: Ще се учим да даваме и получаваме масаж, изпробвайки специално подбрани техники за пълно отпускане и освобождаване на напрежението в мускулатурата и съответно в съзнанието. Ще научите кои са най-важните миофасциални точки и защо е важно да знаем как да им въздействаме.
1f449 1f3fbЗа кого е този уъркшоп: За всеки, който иска да разбере малко повече за тялото си, както и за всеки, който иска да научи техники за масаж, които наистина работят. За редовно спортуващите, които натоварват долната част на тялото си и имат някакво изкривяване или несиметрично развити половини на тялото и стресират едната част повече от другата ,заради неправилно активиране на мускулатурата. За тези, които работата им е свързана с продължително седене на едно място и насабират напрежение в кръста, гърба и врата.
‍♂️За Георги: Георги Ранчев е посветен на търсенето на методики за балансиране, възстановяване и надграждане на телесния носител на човешката душа. Търсенето му го среща с йога, медицината, нутрициологията, спорта, лечебните масажи, хиропрактиката, фитнес и добавки. Той е сертифициран Тай масажист, хиропрактик, йога инструктор и приложен кинезиолог.
Заниманието е практически насочено и участниците ще работят помежду си, редувайки се в даването и получаването на масаж.
Не е нужно да имате предишен опит.
1f64f 1f3fbЦена 35лв
Място : Йога Мандала Мария Луиза 58
1f449 1f3fbКога: 25.06.23г Неделя 14:30 – 17:00