fbpx

Танцова терапия с Вихра Шопова

Танцова терапия с Вихра Шопова

Сържи се с тялото си, позволи му да е движи интуитивно, намери конфорт в танца и изрази себе си.
🌻 ЗА ПРАКТИКАТА:
Танцова терапия е едночасова движенческа практика, която ще ни помогне да се почувстваме по-свободни в тялото си, ще ни научи как да се изразяваме автентично и как да пускаме и трансформираме емоциите в тялото си с помощта на музиката.
Танцовата терапия включва в себе си осъзнатостта към движението от йогата, покоят на мисълта от медитацията и натуралната радостта от игрите и контактут с други хора.
📅 КОГА И КЪДЕ
Всеки четвъртък от 8:30 до 9:30 в Yoga District Shazam
Записване: https://theyogadistrict.net/grafik-shazam/
Всеки четвъртък ще започваме деня си с малко повече грижа за себе си: със stretching, с осъзнато дишане, движенческа медитация и танцова импровизация.
🌿 ЗА ТАНЦОВАТА ТЕРАПИЯ:
Танцовата терапия или използването на танца и движението като лечебна практика произтича от соматичната терапия. Тя вярва, че движението и свързването с нашето тялото можат да бъде ключ към себеизцеляването.
👤 ЗА КОГО:
Всеки, който иска да се доближи до тялото си е добре дошъл на практиката. НЕ се изисква предварителен опит в сферата на танца.
📄 ПОВЕЧЕ ЗА МЕН:
Казвам се Вихра и се занимавам с танц вече повече от 10 години. Минала съм през различни стилове танци (вкл. хип хоп, балет, съвременен танц, танцов театър), но този, който най-силно се задържа през годините е импровизацията. За мен танцът е средство за свързване към себе си и работа с вътрешния ми свят. Това е и по-голямата ми мисия в живота. Извън танците съм основател и коуч в Authentic Life Design – коучинг практика, чрез която помагам на хора да преодолеят вътрешните си страхове, протеснения и бариери

Предстоящи събития