fbpx

Танцова Терапия с Вихра Шопова

Танцова Терапия с Вихра Шопова

Свържи се с тялото си, позволи му да е движи интуитивно, намери конфорт в танца и изрази себе си.
🌻 ЗА ПРАКТИКАТА:
Танцова терапия е едночасова движенческа практика, която ще ни помогне да се почувстваме по-свободни в тялото си, ще ни научи как да се изразяваме автентично и как да пускаме и трансформираме емоциите в тялото си с помощта на музиката.
Танцовата терапия включва в себе си осъзнатостта към движението от йогата, покоят на мисълта от медитацията и натуралната радостта от игрите и контактет с други хора.
📅 КОГА И КЪДЕ
Вднъж месечно ще се събираме в Yoga District Mandala от 17:10 до 18:20 всяка трета неделя на месеца.
Ще завършваме седмицата с малко повече грижа за себе си: със stretching, с осъзнато дишане, движенческа медитация и танцова импровизация.
🎫: ЗАПИСВАНЕ Задължтелно предварително записване в графика на Йога Дистрикт Мандала: https://theyogadistrict.net/grafik-mandala/
💵 ЦЕНА: 25лв
🌿 ЗА ТАНЦОВАТА ТЕРАПИЯ:
Наричам практиката Танцова Терапия, поради лечебното действие на движението да освобождава ума ни от мисли и с помощта на музиката да трансформира емоциите ни. Моята цел е след класа да се чувствате по свободни, заредени и щастливи!
👤 ЗА КОГО:
Всеки, който иска да се доближи до тялото си е добре дошъл на практиката. НЕ се изисква предварителен опит в сферата на танца.
📄 ПОВЕЧЕ ЗА МЕН:
Казвам се Вихра и се занимавам с танц вече повече от 10 години. Минала съм през различни стилове танци (вкл. хип хоп, балет, съвременен танц, танцов театър), но този, който най-силно се задържа през годините е импровизацията. За мен танцът е средство за свързване към себе си и работа с вътрешния ми свят. Това е и по-голямата ми мисия в живота. Извън танците съм основател и коуч в Authentic Life Design – коучинг практика, чрез която помагам на хора да преодолеят вътрешните си страхове, протеснения и бариери.