Танц медитация Елемент Земя

Танц медитация Елемент Земя

Танц медитация Елемент Земя🌳🌍
🌍Eлементът Земя ни прави по-устойчиви и символизира всичко, което създава физическото тяло. Този елемент е материалната ни връзка със света. Чрез него ние се стремим да предизвикаме спомени и сетивни възприятия. Tова са нашите препратки към изображения, звуци и усещания, които ни карат да се чувстваме по-силни, стабилни и спокойни. Елементът ЗЕМЯ владее зодиакалните знаци ДЕВА, КОЗИРОГ И ТЕЛЕЦ. 🌍Представи си Земята, нейните планини и долини, виж как вятърът ги гали с дъха си. Чуй тяхното послание. Осъзнай красотата на този свят. Осъзнай, че тази красота и сила, която виждаш наоколо, я има и вътре в теб. Приеми тази красота и сила като свое наследство. 🌍Земя - Символ на съвършенството Всички антични народи са смятали земята за живо същество. Тя е богинята Гея, майката Земя. В Древна Гърция са смятали, че Гея е родила всички богове, а след това и хората, и животните. Смята се, че част от нещо е самото цяло, ние вземаме шепа пръст и по този начин прегръщаме целия физически свят, цялата планета. Самото съществуване, ежедневните грижи, които са основата на живота - всичко това е работа със стихията Земя. Тя дава богатство и процъфтяване. На основата на Земята се крепят елементите Въздух, Огън и Вода.
❤🌹Лора като Любов, защото усещам Любовта навсякъде! Още от малкото дете до пораснала жена, аз танцувам моя Живот. 🦋Чрез танца се свързвам с моето тяло и се доверявам да ме води към свободата и безкрайността! 🌹На един от моите пътища се срещнах с практиката “Отвъд ограниченията”, която в момента усещам като Любов и част от мен и моят танц Живот… 💫ОТВЪД ОГРАНИЧЕНИЯТА е танцово-медитативна практика, която балансира емоциите и свързва практикуващите дълбоко с тялото чрез движението, дишането и техниките на свободния танц – без хореография, без заучени стъпки, без значение от възраст, пол или предишен танцов опит. 💫ОТВЪД ОГРАНИЧЕНИЯТА е танц медитация, който ни помога - да се свържем истински с нашето тяло - да се заземим и да балансираме връзката Дух-Материя - Да се свържем и балансираме нашата първа чакра Коренна. Муладхара/първа чакра/ е основата на цялата система на чакрите. Елементът е Земя и се свързва с материалните и земни неща, като физическо тяло, оцеляване, здраве. Муладхара означава корен и тя осигурява нашата връзка със Земята, с нашия корен. Асоциации с първа чакра: Значение - корен, опора. Функция - оцеляване, заземяване. Вътрешно състояние - Спокойствие, устойчивост, стабилност. Резултати - Корени, заземяване, храна, дом, семейство, благополучие, здравословни граници Балансирани характеристики - добро здраве, жизненост, добра заземеност, удобство в тялото, чувство на доверие в света, чувство на сигурност и защитеност, стабилност Недостатъчност - Откъснатост от тялото, страх, тревожност, безпокойство, неспособност за почивка, слаб фокус, финансови трудности, слаби граници Травми - Родова травма, изоставяне, слаба физическа връзка с майката, наследствени травми Физически неизправности - Проблеми с краката, стъпала, колена, основата на гръбначния стълб, кости, зъби, разстройства в яденето, чести заболявания, разстройства на вътрешностите, ануса и дебелото черво;
Добре дошли сте всички, които искате да усетите силата на груповата енергия, споделянето в лечебен кръг, връзката с тялото, изразена през танца, жеста, движението, лечебните свойства на медитацията, удоволствието и радостта, силата и символиката на ритуалите, които споделяме, синхронизиране и балансиране, спрямо съответния енергиен период.
Каня те да танцуваме заЕдно!
Разгърни се и разреши на тялото и на духа си да се движат в едно! Защото единствените ограничения са онези, които сами си поставяме.
Моля, запазете своето място през страницата на център Мандала.
Носете дрехи, с които се чувствате свободни за движения❤
Обмен 15.00 лв.
без карти