Танц медитация – Погледни Истината в Себе си ! ПълнолуДие в Дева

  • This Event has passed.

Танц медитация – Погледни Истината в Себе си ! ПълнолуДие в Дева

Коя е твоята истина?
Имаш ли смелостта да я признаеш пред себе си?
Пълнолунието на месец Февруари идва с темите за противоположностите на
💫РЕД и ХАУС,
💫ИСТИНА и ИЛЮЗИИ,
💫ПРИЕМАНЕ и КРИТИЧНОСТ.
Пълната луна е вълшебен момент, в който смело да погледнем най-дълбоко навътре и да извадим своята истина. Да осъзнаем какво пречи на нашата същност да живее и кои са илюзиите от който да се освободим. Какви са противоположностите, в които се лашкаме в търсене и лутане и как да избираме да бъдем себе си! Защото изборът, който правим зависи само от нас, изборът да сбъдваме живота си! По време на практиката↘️ 💫ще започнем с настройка и кръг на споделяне 💫 ще се върнем в миналото чрез водена медитация за да извикаме и освободим всичко старо и ненужно, ще чуем истинския копнеж и желания на душата и ще танцуваме и изразяваме с тялото си сбъдвайки нашия истински живот – свободен, щастлив и в лекота 💫Танцовата медитация балансира емоциите и свързва практикуващите дълбоко с тялото чрез движението, дишането и техниките на свободния танц – без хореография, без заучени стъпки, без значение от възраст, пол или предишен танцов опит. 💫ОТВЪД ОГРАНИЧЕНИЯТА е да танцуваш онова, което си днес, да танцуваш своя момент сега, да се изразиш чрез собствени танцови интерпретации и стъпки. Да се освободиш от остарелите и ненужни модели на поведение, които те сковават. 💫ОТВЪД ОГРАНИЧЕНИЯТА е медитация-танц. Тя освобождава сакралното душевно пространство у човека за творческо изразяване и осъзнаване на личната му мисия. Балансира мъжкото и женското начало, изчиства енергийните затлачвания от стрес, неувереност, тревоги и повишава физическата гъвкавост и издържливост.
🥰🥰Разгърни се и разреши на тялото и на духа си да се движат в едно! 🧘‍♀️Защото единствените ограничения са онези, които сами си поставяме.
 
 
Водещи: Ася и Лори
 
 
Лора – юрист по образование, от малка е тясно свързана с творчество и танци, Сертифициран преподавател по танцово – медитативни практики, йога преподавател, енергиен лечител, Бахов терапевт и работа с Акашови записи, изработване на енергийно заредени бижута, мотивационен оратор.
 
Ася - sAya е позната със своето творчество и артистични проекти, създателка на sAya by Nature. Приема живота като приключение и игра на сливане и споделяне. Намира вдъхновение в природата и естествените цикли на човешкия живот.
 
 
Обмен 30 лв.
 
 
Записване +359 898 391 491  или чрез онлайн регистрация
 
 
МЕСТАТА СА ОГРАНИЧЕНИ !