fbpx

Терапевтична Йога

Терапевтична Йога

Терапевтична Йога
Енергиен дисбаланс, мускулен дисбаланс, стрес. Това е характеристиката на съвременния човек.
Като рехабилитатор смея да твърдя, че 95% от пациентите ми са с характерни болки в гърба, врата и кръста в следствие работата пред компютър. Като човек работил пред компютър 4 години твърдя същото.
Седежът плюс ежедневие пред устройствата е равно на претоварена нервна система, сетива, болки в гърба и енергиен дисбаланс. Човек се чувства изнервен, изморен, скован и гладен.
Терапевтичната йога е способна да балансира тези състояния чрез подходяща програма. Приоритетът е борбата с така наречения мускулен дисбаланс и премахване на нервното напрежение, хармонизиране на енергиите в теб.
Тези класове са насочени срещу последствията от продължителния седеж и нервното напрежение от забързания начин на живот в града. Вашата болка в гърба, кръста, врата, коленете, тазобедрените стави, главоболие, плоскостъпие и др. най-често са свързани с продължителното прекарване в седеж и/или нервното напрежение.
Терапевтичната йога е лесна, приятна, огъвкавява ставите и гръбначния стълб, релаксира очите, релаксира претоварените мускули на гърба, тонизира неизползваните мускули, премахва психическото напрежение.
Съдържа асани от йога, упражнения за очите, дихателни техники, акупресура и др.
Водещи:
Вторник и четвъртък Стефи
Сряда и петък Екатерина
Облекло: като за йога
Цена 18лв
Карти: важат

Предстоящи събития