fbpx

Трите вътрешни аспекта на взаимоотношенията

Трите вътрешни аспекта на взаимоотношенията

Заповядайте на семинар на живо в уютното пространство на Mandala Yoga District!
Ще обсъдим подробно трите вътрешни аспекта на всяка личност – вътрешно дете, вътрешен родител и вътрешен възрастен – ще разберете кога с кой аспект се свързвате в конкретни отношения и защо изпитвате неприятни емоции.
👉 Реагирате чрез вътрешно дете, когато се чувствате обидени, наранени, предадени, когато не търпите критика, страхувате се от неуспехи, провал, отхвърляне, изпитвате вина, неувереност, гняв, самосъжаление, страдате от ниско самочувствие, тревожите се.
👉 Реагирате чрез вътрешен родител, когато често изисквате, искате да контролирате, не можете да делегирате, критикувате.
😔 Обикновено между вътрешното дете и вътрешния родител в нас се разиграва драма. Когато някой се свързва с вас чрез вътрешния си родител, вие несъзнателно заемате роля на вътрешно дете и обратно, което прави отношенията трудни, напрегнати или болезнени.
👉 Вътрешното дете обикновено е травмираната част в нас, която съдържа записани множество неотработени болезнени преживявания.
👉 Вътрешният родител е интроект на поведението на значими възрастни от детството ни и най-често той е гласът, който ни критикува, подценява и не одобрява, като функцията му всъщност е единствено безопасност.
👉 Вътрешният възрастен се формира от съзнателен личен опит и може да бъде развит като зрял и рационален аспект, който благоприятства добра себереализация в света и хармонични, щастливи взаимоотношения.
❗ Запазете място за участие в семинара на имейл: milena@life-transform.com или съобщение на тел./Вайбър: 0898609387 – Милена Георгиева
🪙 Можете да дарите сума по ваш избор за участие семинара.
Място: Мандала – център за йога и цялостна трансформация, бул. „Княгиня Мария Луиза“ 58, София
Час: 17.30 ч. – 18.30 ч.

Предстоящи събития