fbpx

Фокус и мотивация – ин йога за трета чакра

Фокус и мотивация – ин йога за трета чакра

В тази сесия ще работим с трета чакра – Манипура
Манипура е свързана с волята и амбициите ни, както и със способността ни да реализираме желанията си. Намира се в зоната на слънчевия сплит и отговаря за панкреаса, храносмилателната система, далака, стомаха, черния дроб и жлъчката. Дисбалансирана трета чакра се проявява като агресия, липса на воля, отлагане, прехвърляне на вина, ниска самооценка, тревожност за бъдещето, депресия и нужда да контролираме всеки детайл в живота си. Балансирана трета чакра означава, че в живота ни има яснота, автономност, способност да довеждаме нещата до край, самоуважение, проактивност и премерно действие.
В тази практика ще работим с третия център по един деликатен начин, за да възвърнем доверието си в себе си и в живота и да детоксикираме органите в коремната кухина. Пасивни усуквания и компресии ще изцедят напрежението от слънчевия сплит и ще усетим прилив на сили и яснота, които да ни навигират в житейските лабиринти. Ароматът на цитурси, безсмъртниче, копър, джинджифил, лимонена трева, мента, карамфил, майорам, мирта и кориандър ще подпомогнат перисталтиката и ще мотивират и окуражат премерено и точно действие, което служи на мисията ти.
Водеща – Деви – deviflow.com/devi
Единично посещение 18 лв
Карти Мандала и Мултиспорт важат
Запази място на 0894488809
Ако не можеш да присъстваш със сигурност предупреди преди часа, за да може друг да се възползва от мястото.
Онлайн цена: 10 лв
Ще има запис!
Начин на плащане:
Револют – 0894488808
Paypal – info@yogamandala.net
По банков път:
BG93STSA93000021795092
Теодора Рачева
След направен превод, моля изпратете платежното на deviflow108@gmail.com, за да ти изпратим линк за практиката
Можеш да имаш достъп до тази, както и други практики с ин йога, миофасциална ин, женски практики, флоу йога, детокс йога и водени медитации ако се абонираш за онлайн студиото ми само срещу 25 лв на месец.

Предстоящи събития