fbpx

Фокус и мотивация – Ин йога за 3-та чакра

Фокус и мотивация – Ин йога за 3-та чакра

В тази сесия ще работим с трета чакра – Манипура
Манипура е свързана с волята и амбициите ни, както и със способността ни да реализираме желанията си. Намира се в зоната на слънчевия сплит и отговаря за панкреаса, храносмилателната система, далака, стомаха, черния дроб и жлъчката.
Дисбалансирана трета чакра се проявява като агресия, липса на воля, отлагане, прехвърляне на вина, ниска самооценка, тревожност за бъдещето, депресия и нужда да контролираме всеки детайл в живота си. Балансирана трета чакра означава, че в живота ни има яснота, автономност, способност да довеждаме нещата до край, самоуважение, проактивност и премерно действие.
В тази практика ще работим с третия център по един деликатен начин, за да възвърнем доверието си в себе си и в живота и да детоксикираме органите в коремната кухина. Пасивни усуквания и компресии ще изцедят напрежението от слънчевия сплит и ще усетим прилив на сили и яснота, които да ни навигират в житейските лабиринти.
Ароматът на цитурси, безсмъртниче, копър, джинджифил, лимонена трева, мента, карамфил, майорам, мирта и кориандър ще подпомогнат перисталтиката и ще мотивират и окуражат премерено и точно действие, което служи на мисията ти.
Водеща – Деви
www.deviflow.com/devi
На живo:
Местата на живо в център Мандала са ограничени, моля запазете своето на 0894488809
Обмен: 18 лв / практика;
Важат карти Мултиспорт и Мандала