fbpx

Хатха флоу, йога философия и арома медитация

Хатха флоу, йога философия и арома медитация

Какво наистина е йога? Защо я практикуваме? Какво искаме да постигнем?
Има много различни интерпретации и разбирания за същността на йога, но истината всъщност е една и можем да я намерим в ‘Йога сутра‘ на Патанджали – сборник от 196 сутри (афоризми, кратки правила), като всяка сутра ни разкрива различен аспект от йога.
Всеки четвъртък малка част от практиката ще бъде посветена именно на запознаването ни с тези сутри. Това ще ни помогне да задълбочим знанията си за йога и да я практикуваме с повече осъзнатост и разбиране. А по този начин ще можем и по-лесно да пренесем благотворното влияние на йога и извън постелката, за един по-щастлив и балансиран живот.
През останалата част от практиката ще се насладим на нежен хатха флоу от специално подбрани пози, които ще ни помогнат да балансираме ин и ян енергиите в нашето тяло и ще завършим с релаксираща арома медитация с успокояващи и отпускащи съзнанието етерични масла.
⏰ Кога и къде?
Всеки четвъртък:
👉 18:20-19:20, студио “Амара”, бул. “Витоша” 45 (в сградата на пицария “Уго”). Запазете си място на https://theyogadistrict.net/grafik-amara/ или заповядайте на място.
💸 Практиките са безплатни с карта Мултиспорт, а ако не разполагате с такава, обменът е 18лв.
Очаквам ви!🙏

Предстоящи събития