fbpx

Хиляди отворени сърца

Хиляди отворени сърца

Каним Ви на 8 октомври 2023 г. (неделя) от 13:00 часа в Йога Дистрикт „Мандала“ на първото събитие под надслов „Хиляди отворени сърца“.

На събитието ще имате възможността да се докоснете до Астрологията, Тета лечението и Кристалните купи. Ето и нашата програма накратко:

Започваме с Астрологията, като ще наблегнем на астропсихологията, свързана със себеопознаване чрез различни астрологически и психологически техники и тук ще разгледаме ролята на Луната в нашия хороскоп и как нейното разположение в наталната ни карта е основният фактор, който влияе на нашето емоционално състояние, потребности, нужди.

*Всеки, който желае да разбере в кой знак е разположена неговата Луна, е необходимо при записване да предостави датата си на раждане.

За повече информация: АстроАртПортрет

5-10-минутна почивка

Продължаваме с ТетаХийлинг – това е уникална техника, която работи мигновено и балансира тялото, ума, емоциите и духа и увеличава Вашите ресурси. ТетаХийлинг е за всеки, който иска промяна и личностно развитие и поема отговорност сериозно да работи в тази посока.

Практиката ще Ви помогне да премахнете с лекота своите блокажи и да създадете своята нова реалност с лекота, ново ниво на израстване, нов хоризонт, имате нова среда за растеж и приятелства и по-бързо да реализирате своите цели и мечти и привличате повече изобилие в живота си.

За повече информация: Hristina Dimitrova

5-10-минутна почивка

Завършваме събитието с практика с Кристални купи, която ще Ви донесе следните ползи:
– значително намалява стреса и тревожността
– стимулира имунната система
– спомага за понижаване на кръвното налягане
– пречиства кръвта, като спомага за справянето с гнева и агресията
– чрез изпадане в състояние на дълбока релаксация, облекчава болката
– регулира дишането
– спомага за хармоничната работа на надбъбречните жлези
– повишава умствената и емоционална яснота
– помага при психически нарушения
– престрктурира и изчиства клетъчната памет
– изгражда кристално тяло – тяло от чиста, божествена светлина
– регулира работата на енергийните центрове в тялото – чакри

За повече информация: Starsalchemy

Ще теглим и карти!

Цена: 50 лв.
Записване до 1 октомври 2023 г. чрез предварително заплащане на цялата сума в брой или по Revolut (за повече информация Hristina Dimitrova и АстроАртПортрет).

Очакваме Ви!

Предстоящи събития