fbpx

Часът на Музите 3

Часът на Музите 3

✨Часът на Музите✨3
Киртан・Хюман Дизайн・Прана диагностика・Йога за отваряне на сърцето・Арома Медитация・Базар с натурални продукти・Здравословни изкушения за хапване
NB: Единствените занимания с предварително записване са Киртан практиката и Йога за отваряне на сърцето и арома медитация1f331
Записване на тел: +359 89 448 8809
Миналата година, вдъхновени от богините, вдъхновителки и покровителки на поезията, изкуството и науката, осъществихме две успешни издания на – Часът на Музите !✨
Вярвайки, че всеки един от нас има нужда от своята МУЗА, ние от екипа на Yoga District, ВИ КАНИМ НА ТРЕТОТО издание на 1f33bЧасът на Музите1f33b
Каним Ви на един ЦЯЛ ДЕН на наслада, изящество и красота, в който вие самите да се превърнете в МУЗА.
Прекрасната част е че всяко едно нещо от ПРОГРАМАТА на събитието е истинското вдъхновение и за хората, които го правят.
1f449 1f3fbКАКВО ВИ ОЧАКВА:
Киртан – пеене на мантри
Киртан е групова медитация, в която се ползва пеене на мантри и е придружена от музикални инструменти. Мантрите са свещени вибрации .
Те носят дълбок духовен смисъл , обичайно са божествени имена или молитви, предназначени да извисят духовно съзнанието на всеки, който ги произнася или слуша.
Киртанът е една от формите на бхакти йога – йога на любовта .
‍♂️ Водещ : Джей Махариши Кришна от Англия – отдаден йоги и учител, живял в Индия над 30 години , който е посветил живота си на бхакти йога
❤️С подкрепата на Лора Бхавани и Према Дая
1f64f 1f3fbОбмен – свободно и изобилно дарение
1f449 1f3fb от 15 до 17ч.
Хюман Дизайн
Хюман дизайн е наука за самопознание, която изследва уникалността на човека и разчита генетичната информация, с която всеки от нас е роден.
Камелия Атанасова е пътешественичка, изследователка, водолазка, танцьорка, йоги и лингвист, който води сесиите “Картата и пътя” в студиата на Yoga District .
Като “Прожектор 5/1” с име на цвете и мисия в живота разкриване на дара на “Магнетизма” и сидхито на “Рацвета”, тя изучава и прилага над 50 системи.
1f30cКакво включва краткият хюман дизайн анализ:
В синтезиран вид ще получите конкретни насоки как да използвате индивидуалните инструменти, с които разполагате, за да започнете вашия личен процес на трансформация. Всичката ви нужна информация за вашия тип, профил, стратегия & авторитет, която ви е необходима да се свържете с автентичната си природа, заложения във вас потенциал и пътят, по който да се себеосъществите.
1f64f 1f3fbОбмен: 50 лв. / 35-40 мин.
1f449 1f3fbначало: 13 часа
Йога за отваряне на сърцето и арома медитация с Вики
Нашата Анахата чакра, сърдечния ни център, е проводникът на любовта в нашето тяло. Любов към нас самите, любов към света около нас, любов в делата, думите и мислите.
В тази практика ще работим за отваряне на сърдечния ни център, ще изчистим емоционалното и менталното ни тяло от всички остаряли убеждения, негативни мисли и чувства, които ни спират да отдаваме и приемаме любов свободно, без страх, без условия и съмнения.
Във втората част на практиката вълшебното масло от роза ще ни помогне да се потопим в дълбока водена медитация, чрез която ще изпълним цялото си същество с чувство на любов, себеприемане, емпатия и отдаденост. 1f339
‍♀️Виктория Илиева:
1f449 1f3fbот 13:30 до 14:30
1f64f 1f3fbОбмен – Важат карти Мултиспорт, Cool Fit или цена на единично посещение
Прана диагностика и изработка на лични прана спрейове
Прана диагностиката е метод, с който можем да установим кои зони в аурата ви, се нуждаят от балансиране. На събитието, за всеки желаещ участник, ще направим кратка безплатна консултация по важна за вас здравна, енергийна или психологична тема.
1f338За желаещите, ще изработим Прана спрей, с лична за вас комбинация, след диагностика и нарочна селекция, според вашите нужди и състояние на биоенергийното ви поле. За намаляване на стреса, тревожността, умората и за увеличаване на усещането ви за спокойствие, баланс, свежест, щастие, удовлетворение.
‍♀️Водещ: Теодора Иванова, инструктор Прана йога и Прана енергийно лечение, психолог, холистичен консултант, с над 10 години практика.
1f64f 1f3fbОбмен: 15 лв.
Веган изкушения от Natu.Rali
Ралица Чепишева е артист, танцьор, за която готвенето и здравословното хранене са едни от нейните музи. Tя беше гост на първото издание на Часът на Музите и всички бяхме впечатлени от невероятните и веган изкушения! 1f60d
Рали вече е разработвала десетки Детокс Програми в Лондон, както и здравословни менюта към различни бизнеси…
За нея храната е ритуал, който подхранва тялото ни на клетъчно и емоционални ниво! С невероятните изкушения, които ни е подготвила, ще ни покаже как здравословната кухня може да бъде изключително вкусна, а и истинска наслада за окото.
1f353Повече за Natu.Rali: https://www.instagram.com/natu.rali/
Натурални продукти от ЧОВЕКОЛИВНИЦА
ЧОВЕКОЛИВНИЦА е работилница за творене, свързване с природата и личния, вътрешен свят, място, в което билките и растенията са отглеждани с любов.
Опрашват се от пчели, от които пък събираме пчелният прашец, клей, восък и мед който Влагаме в продуктите.
Изделията на ЧОВЕКОЛИВНИЦА са изцяло ръчно създадени от тъй обичаните ни цветя, без консерванти, парабени, пенитили, парфюми и оцветители – напълно естествени и чисти.
Всяко растение действа по различен начин на кожата и е с определено предназначение.
1f331Повече за ЧОВЕКОЛИВНИЦА: https://www.facebook.com/chovekolivnica
БОНУС ♡ – Всички гости на събитието ще могат да изпробват БЕЗПЛАТНО нашето Огледало на Козарев за 20 мин.
1f449 1f3fbЕто повече информация за огледалото: https://www.instagram.com/p/ClqAmdioZtV/

Предстоящи събития