fbpx

Часът на Музите 4

Часът на Музите 4

1f31eЧасът на Музите1f31e 4
Какао церемония ・Екстатични танци・Рейки ・Таро・Огледалото на Козирев ・Австралийските цветни есенции ・Здравословни изкушения за хапване・Ръчно изработени бижута за коса на BVH
Предните три издания на Часът на Музите бе истински магия ✨
Вдъхновени от този импулс, подготвяме и четвърто издание, в което ви очакват много НОВИ изненади.
Каним Ви на един ЦЯЛ ДЕН на наслада, изящество и красота, в който вие самите да се превърнете в МУЗА. Прекрасната част е че всяко едно нещо от ПРОГРАМАТА на събитието е истинското вдъхновение и за хората, които го правят.
1f449 1f3fbКАКВО ВИ ОЧАКВА:
⁕Какао церемония по Новолуние с екстатични танци и Рейки
от 19:30 до 22:30
Каним ви на магично пътешествие! На връх Новолунието в Близнаци ще възнамерим най-съкровените желания на сърцата ни, подкрепени от мъдростта на какао и рейки. Ще танцуваме в екстаз, давайки любов на всяка клетка от телата ни!
1f36b Магията на какао
Церемониалното какао е мощен фасилитатор на духовни преживявания благодарение на изключителната си сила да отваря сърцето.
1f483Екстатични танци
Екстатичният танц е форма на динамична медитация и като такава, постепенно ни потапя в състояние на не-ум, където имаме достъп до подсъзнанието и вкоренената мъдрост на телата ни.
1f64c 1f3fb Рейки
Рейки – чудотворната енергийна терапия
Терапията въздейства едновременно на всички нива – физическо, астрално и ментално, с енергията на любовта и изцелението.
1f449 1f3fbПрочетете подробности в събитието: https://www.facebook.com/events/1627634857738981
‍♀️Фасилитатори
Росица Грънчарова – Роси
Александрина Тодорва – Лекси
1f64f 1f3fbОбмен – 33лв
⁕Таро четене
с Кико (@abundantkiko)
За първи път при нас е очарователния таролог – Кико. В деня на събитието ще може да направите лично таро четене. Записването става на място.
Ето какво споделя Кико:
“Всеки от нас е душа, водена от сила, възможности и потенциал. Три изграждащи елемента, които ни позволяват да бъдем и да сбъдваме. Често обаче се губим в динамиката на света и забравяме кои сме, тогава се появяват и препятствията в житейския ни път.
Таро е практика, която ни дава възможност да изкараме Вашите качества наяве, да си припомните кои сте и какъв е Вашият душевен път, Вашата мисия. Вие сте тук с причина, аз искам да Ви помогна да си спомните каква е тя.
Разбиране, приемане и обич са трите ключови аспекта, с които аз работя. В нашата консултация няма да бъдете съдени за нищо – ще бъдете приети за всичко, което сте и ще успеете да намерите изход от тъмнината, осветявайки пътя си с Вашите качества и таланти. Всички ние сме прекрасни, но много често го забравяме. Време е да си припомним отново.”
1f64f 1f3fbОбмен на сесия: 40 лв.
⁕Австралийските цветни есенции
с Диана Симеонова
Австралийските цветни есенции са един от най-ефективните методи за освобождаване на подсъзнанието от:
– негативните мисловни нагласи
– емоционални травми
– дисбаланси
– семейни модели на поведение.
Освен това успешно ни помагат да се справим с едни от най-често срещаните съвременни проблеми на обществото:
– проблеми с щитовидната жлеза,
– хормонални нарушения,
– тревожни състояния,
– безплодие,
– проблемите с комуникацията и ученето, радиацията, интоксикацията на организма, проблемът с тежките метали и много други.
Те са известни в цял свят и са предпочитани в практиките на много натуропати, психолози, лекари и хомеопати поради тяхната бързина, ефикасност и дълбоко въздействие върху организма. 1f338
⁕Огледалото на Козирев – действие и възможности за пътуване във времето
Специално от Пловдив – Силвия Найчевa, ще може да ви разкаже и въведе по-подробно в магията на Огледалата на Козирев.
Много от вас не са запознати подробно с тяхното въздействие, за това сега ще имате възможност да изпробвате с ясно намерение и информация за тях.
Силвия ще ни разкаже как да го ползваме и ще може да зададете вашите въпроси.
Очакваме с нетърпение тази среща, за да вдигнем завесата на мистиката и чудесата.✨
⁕Вкусни натурални изкушения от Cake No Bake
Всички сладки лакомства са без захар, без глутен, сурови и веган едновременно!
Звучи невъзможно, нали?
Заповядайте на Часът на Музите и опитайте някоя от тортите на Cake NO Bake и ще се уверите, че сладкото може да бъде адски вкусно, без да е вредно! 1f370
1f449 1f3fbhttps://thecakenobake.com/about-us/

⁕Ръчно изработени бижута за коса на BVH

Всички бижута на Bettyna Venkova Headpieces са изработени изцяло от тел със сребърно покритие, естествени перли, кристали Swarovski и полускъпоценни камъни, а някои от по-специалните ни модели дори и със скъпоценни камъни.

•Създадени са, благодарение на прецизна ръчна техника и фина изработка, което прави всеки от моделите единствен и неповторим!

•Разполагат с информация за използване и съхранение, сертификат за автентичност и описание.
https://www.facebook.com/BettynaVenkovaHeadpieces/

Предстоящи събития