fbpx

Чистота и Истина – Ин йога за 5-та чакра

Чистота и Истина – Ин йога за 5-та чакра

В тази сесия ще работим с пета чакра – Вишудхи
Вишудхи е свързана със способността ни да се изразяваме и да изслушваме, както и с житейската ни мисия и призвание. Намира се ямката на гърлото и е свързана с функциите на щитовидната жлеза, гласните струни, гърлото, ушите, еднокринната система. Дисбаланс с Вишудхи се проявява под формата на трудно себеизразяване, страх от публично говорене, неспособност да изслушваме, неспособност да приемаме мнение, различно от нашето, буца в гърлото, болки във врата и проблеми с щитовидната жлеза. Балансирана пета чакра се проявява под формата на добри комуникативни умения, обаятелност, способност да изслушваме и да изразяваме чувствата си по коректен начин.
В тази практика ще работим с гърления център, който е най-тесният проход на енергията по протежение на главният енергиен канал – Сушумна. Често енергията блокира на нивото на гърлото, врата и раменете.
Ще се погрижим за блокажите в тази зона чрез флуидни движения, потупвания, пасивни задържания, пеене на мантри, звуци от пеещата купа и утвърждения.
Маслата от тамян, джинджифил, розмарин, грейпфрут, мента, лавандула, кипарис, майорам и лайка ще подкрепят гърлото ни, за да се свръжем с потока на истина и лекота.
Водеща – Деви
www.deviflow.com/devi
На живo:
Местата на живо в център Мандала са ограничени, моля запазете своето на 0894488809
Обмен: 18 лв / практика;
Важат карти Мултиспорт и Мандала