fbpx

Чистота и Истина – ин йога за 5-та чакра

Чистота и Истина – ин йога за 5-та чакра

В тази сесия ще работим с пета чакра – Вишудхи
Вишудхи е свързана със способността ни да се изразяваме и да изслушваме, както и с житейската ни мисия и призвание. Намира се ямката на гърлото и е свързана с функциите на щитовидната жлеза, гласните струни, гърлото, ушите, еднокринната система. Дисбаланс с Вишудхи се проявява под формата на трудно себеизразяване, страх от публично говорене, неспособност да изслушваме, неспособност да приемаме мнение, различно от нашето, буца в гърлото, болки във врата и проблеми с щитовидната жлеза. Балансирана пета чакра се проявява под формата на добри комуникативни умения, обаятелност, способност да изслушваме и да изразяваме чувствата си по коректен начин.
В тази практика ще работим с гърления център, който е най-тесният проход на енергията по протежение на главният енергиен канал – Сушумна. Често енергията блокира на нивото на гърлото, врата и раменете. Ще се погрижим за блокажите в тази зона чрез флуидни движения, потупвания, пасивни задържания, пеене на мантри, звуци от пеещата купа и утвърждения. Маслата от тамян, джинджифил, розмарин, грейпфрут, мента, лавандула, кипарис, майорам и лайка ще подкрепят гърлото ни, за да се свръжем с потока на истина и лекота.
Водеща – Деви – deviflow.com/devi
Единично посещение 18 лв
Карти Мандала и Мултиспорт важат
Запази място на 0894488809
Ако не можеш да присъстваш със сигурност предупреди преди часа, за да може друг да се възползва от мястото.
Онлайн цена: 10 лв
Ще има запис!
Начин на плащане:
Револют – 0894488808
Paypal – info@yogamandala.net
По банков път:
BG93STSA93000021795092
Теодора Рачева
След направен превод, моля изпратете платежното на deviflow108@gmail.com, за да ти изпратим линк за практиката
Можеш да имаш достъп до тази, както и други практики с ин йога, миофасциална ин, женски практики, флоу йога, детокс йога и водени медитации ако се абонираш за онлайн студиото ми само срещу 25 лв на месец.
При този вариант на абонамент практиката ще е достъпна в онлайн студиото 1 седмица след излъчването и на живо.
https://online.deviflow.com/