fbpx

Шаманско пътешествие и среща с Животно на Силата

Шаманско пътешествие и среща с Животно на Силата

Шаманското пътешествие е водена медитация с музика на живо , с помощта на която без да взимаме никакви допълнителни вещества , успяваме да навлезем в много дълбоко трансцедентално състояние , в които можем да се свързваме с духовни учители , предци и животни на силата.
🐅🐋🐍
Идеята за Животните на силата е общоприета във всички култури. При племенните култури се избира тотем за племето, тотем за клана, към който принадлежиш, и друг за рода, в който си роден.
🐢🦌🐉
Другият вид Животно на Силата или Тотем е това, което е лично за индивида. Тези тотеми са духове-покровители, които ни помагат в ежедневния живот. Всеки има такъв тотем.
Животните на силата обикновено са отражение на нашата най-дълбока същност и също представляват качествата, от които имаме нужда в този свят, но които често са скрити или неясни.
🦬По време на нашата среща ще направим водена медитация за среща с нашето животно на силата.
🦜Ще използваме съпровода на музикални инструменти и вокали , които са се ползвали от племеннити култури на Южна Америка в тяхната шаманска традиция по време на различни церемонии и ритуали
🦋 Ще включим дихателни техники и визуализации , които да ни отведат на едно дълбоко пътешествие отвъд познатите измерения.
——————————————————————
Водещи :
🐆 Према Дая е психолог , йога преподавателка и холистичен терапевт.
Прекарала е дълги години на пътуване в Индия, Непал ,цяла Европа, Щатите и Северна Африка в изучаване на различни духовни традиции и учения .
Живяла е 6 години в Бразилските джунгли и понастоящем прекарва част от времето в България и друга в Южна Америка , където води различни ритрийти , семинари и практики.
🦅Лала Дивина е музикален лечител и отдаден практикуващ по пътя на свещеното сърце.
Тя е живяла из Централна и Южна Америка и носи медицината и вибрацията на Пачамама и Тайта Инти. Със своите ритми, мелодии и магичен глас тя гали душата и настройва сърцето на фини божествени честоти, чрез които преживяваме събуждане на нашата истинска същност.
🕸 Очакваме ви в Йога Дистрикт Мандала
🐝Обмен -35 лв
До скоро в пространството на Духа

Предстоящи събития