fbpx

💜Семинар~инициация Виолетов пламък

💜Семинар~инициация Виолетов пламък

💜Виолетовият Пламък е свещеният огън на Светия Дух, който ни носи свобода и изцеление.
💜Виолетовият Пламък също е и енергията на милосърдието, прошката и абсолютната промяна.
💜Виолетовият Пламък е известен на духовните адепти от хилядолетия. Повторно е предоставен от възнеслия се учител Сен Жермен и представлява Седмия Лъч на Вселенското Съзнание.
💜Той има силата да преобразува енергиите пораждащи заболяванията в Любов и Светлина;
💜да ни накара да изпитваме дълбока радост и мъдрост, необходими за преодоляване на трудностите в живота ни.
💜Работата с този Пламък ни синхронизира с чистата космическа енергия на Любовта, Волята и Мъдростта.
💜Виолетовият Пламък ни помага да изчистим токсините от клетките си, да трансформираме негативната информация, записана в етерното, менталното и емоционалното тяло от настоящето или от минали животи.
💜Виолетовият пламък трансформира отрицателната в положителна енергия.
💜Виолетовият пламък е същността на един от седемте лъча. Както слънчевата светлина, преминавайки през призма, се разлага на седемте цвята на дъгата, така и духовната светлина се проявява като седем лъча. Всеки лъч има особена светлина, честота и качество на съзнанието на Бога. Виолетовият лъч – това е седмият лъч. Когато вие го призовавате в името на Бога, той слиза във вид на поток от енергия и разпръсква виолетов пламък във вашите сърца, носейки качества на милосърдие, всеопрощение, справедливост, свобода и трансмутация.
💜Сен Жермен е известен като Учител на Седмия Лъч. Всеки път, когато се обръщаме към него с молитва, той ни носи много дарове на духа – своята радост, такт и способност за съзидание. Той може да ни въодушеви за новаторство в науката, литературата, религията, управлението, философията, образованието, лечителството, алхимията и други области.
В течение на почти седемдесет години Сен Жермен ни е подготвял за встъпването в ерата на Водолея – ерата на мира, свободата и просвещението.
Сен Жермен е казал: „Използването на Виолетовия поглъщащ пламък е по-ценно за вас и за цялото човечество, отколкото всички богатства, злато и скъпоценни камъни на тази планета“.
💜Виолетовия пламък може също да преобразува кармата и травмите от настоящия и миналите ни животи, записа ни в етерното, менталното, емоционалното и физическото ни тяло.
💜Работейки в тази насока, човек повишава нивото на своето съзнание, възстановява своята Цялостност, освобождава се от страха, от илюзиите и заблудите и се доближава до своята Божествена същност.
Граф Сен Жермен е известен със своето състояние на вечна младост, въпреки сам често да подхвърля шеговито, че е на повече от сто години. Но независимо от младежката си външност, той е виртуозен пианист, цигулар и композитор на музика. Графът е и сред основоположниците на алхимичното изкуство, като твърди, че може да прави злато.
Името на Сен Жермен е трайно свързано с окултизъм и тайни общества. И до ден днешен той си остава гарант за легендарни умения, на който се приписва растящ куп от постижения и исторически невероятни истории.
Добре дошли сте всички, които искате да лекувате себе си, близките хора, а също и сте лечител, който служи. Получавайки настройка, вие също ще можете да я предавате нататък.
☘️Обмен 85.00 лв.
Място ↘️център Шазам
Само с предварително записване ~0890 511 609~info@theyogadistrict.net;
https://theyogadistrict.net/contacts/
Аз съм Лора и Те подкрепям по твоя Път на Израстване и Развитие✨️🙏🕊
БлагоДаря Ти за Доверието и затова че сме заЕдно по Пътя на Душата❤️🙏✨️
FB Healing by Lora
healingbylora.com

Предстоящи събития