fbpx

21 дни Динамична медитация на Ошо 01.11-21.11.21

21 дни Динамична медитация на Ошо 01.11-21.11.21

Здравейте, приятели!
Отново ще се съберем за 21-дневна Динамична медитация на Ошо. За да се запишете, попълнете този формуляр: https://forms.gle/pmh92JzcVm4v4i2DA . За да научите повече, прочетете описанието по-долу.
➤ Динамичната медитация е една научно обоснована техника за медитация, създадена от Ошо специално за съвременните хора. Тя е един бърз, интензивен и цялостен начин да разчупим старите, вкоренени модели в нашия ум и в нашето тяло, и да навлезем в едно пространство на свобода, тишина и спокойствие.
Някои от ползите от Динамичната медитация са:
✔ Освобождаване от стреса.
✔ Повече радост и удовлетворение в ежедневието.
✔ Повече спокойствие и увереност в ежедневието.
✔ Повече будност и осъзнатост. Повече ефективност.
✔ Освобождаване на блокажите и напреженията в тялото и ума.
➤ Защо 21 дни?
“Нужни са най-малко седем дни, за да се установиш, след това още седем дни, за да почувстваш новото измерение, след това още седем, за да бъдеш напълно у дома. Двадесет и един дни е точно времето, от което умът се нуждае, за да се промени напълно, да се придвижи в друга посока.”
Ошо – “Седем стъпки към Самадхи”
➤ Накратко за Динамичната медитация на Ошо – това е един процес, който преминава през 5 фази:
• дълбоко и хаотично дишане,
• пречистващо изразяване на чувствата – изцяло с движение на тялото
• разтръскващо скачане с повтаряне на мантрата “Ху” – вътрешно, без звук,
• медитация в тишина,
• свободно танцуване, празнуване.
➤ Организация:
Може да участвате във всички 21 дни, за да почувствате пълния ефект, а може и да дойдете само в някои от дните. За да се запишете, попълнете този формуляр: https://forms.gle/pmh92JzcVm4v4i2DA .
Ще правим медитацията в една от светлите и просторни зали на Център за цялостна трансформация Мандала – зала Ян, на 5-ти етаж.
Всеки ден ще започваме с указанията на Ошо за Динамичната медитация, така че може да се включите, дори ако ще правите тази медитация за пръв път.
Моля, идвайте сутрин най-късно в 6:45. Започваме точно в 7:00 сутринта, медитацията продължава до 8:05.
➤ Някои практични неща за медитацията:
• Център за цялостна трансформация Мандала се намира на бул. Мария Луиза 58. Вратата на сградата ще е отключена. Входът на студиото е на 5-ти етаж (с асансьора, стълбището е само до 4-ти етаж, а входът на студиото е на 5-тия). Събуваме обувките и ги оставяме пред вратата на студиото преди да влезем. Може да си носите чехли.
• Пространството, в което ще бъдем, разполага с душове и съблекални (отделно за мъже и за жени). Така че който иска да се изкъпе след медитацията, нека си носи необходимите пособия.
• Динамичната медитация включва дълбоко дишане и много движение. Най-добре се прави на празен стомах. Носете си удобни и свободни дрехи.
• Динамичната медитация се прави със затворени очи. Има превръзки за очи, които може да ползвате за всички дни на медитацията, срещу депозит от 10 лв. Депозитът се възстановява, ако върнете превръзката до края на 21-дневния период.
➤ Цени:
• Еднократно плащане за 21 дни – 80 лв. Цената на пакета е фиксирана, без значение дали идвате 21 дни или по-малко. Можете да платите на място на 01.11 или по банков път преди това.
• Пакет за 7 участия – 35 лв: Този пакет важи за 7 участия от деня, в който е платен. Може дните да не са последователни. Цената на пакета е фиксирана, без значение дали идвате 7 дни или по-малко.
• Цена на ден – 9 лв: Това е цената, ако плащате ден за ден.
• Ако започнете с еднократни плащания или с по-малък пакет, после може просто да доплатите до по-голям пакет.
Нека отново преживеем красотата и енергията на този дълбок, пречистващ процес! За да се запишете, попълнете този формуляр: https://forms.gle/pmh92JzcVm4v4i2DA .
#OshoDynamicMeditation #ДинамичнаМедитация